ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ξέσπασμα Πικέ για την κακή εμφάνιση της Μπαρτσελόνα

Ξέσπασμα Πικέ για την κακή εμφάνιση της Μπαρτσελόνα

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Μπαρτσελόνα (1-1), ο Ζεράρ Πικέ "ξέσπασε" για την κακή εικόνα της ομάδας του, ενώ παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν.

Με δηλώσεις του μετά την ισοπαλία ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπαρτσελόνα (1-1), ο Ζεράρ Πικέ στάθηκε στην κακή εικόνα των "μπλαουγκράνα", ενώ υπογράμμισε ότι με τέτοιες εμφανίσεις είναι δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή.

Ο Πικέ είναι γνωστός για το πάθος που έχει για την Μπαρτσελόνα, αλλά για τα αισθήματα "μίσους" για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, αυτά δεν τον εμπόδισαν να δει με "καθαρή" κρίση τα πράγματα και να παραδεχθεί την ανωτερότητα της "Βασίλισσας", στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Νικηθήκαμε όσον αφορά στην εμφάνιση και στη νοοτροπία. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαφανισμένοι. Θα είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε έτσι το πρωτάθλημα. Μας πίεσαν καλά και δεν μας άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Μάλιστα, έκανε λόγο στην εκπληκτική εμφάνιση της Σοσιεδάδ: "Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έκανε θεαματικό ματς, ασκώντας τεράστια πίεση. Πάντως, δεν θεωρώ ότι η ισοπαλία ήταν κακό αποτέλεσμα".

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το Clasico που έρχεται: "Είναι πολύ σημαντική αναμέτρηση και ξέρω ότι οι οπαδοί θα ανταποκριθούν. Παίζουμε απέναντι σε σπουδαία ομάδα, την καλύτερη του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Για αυτό το λόγο βρίσκονται εκεί που βρίσκονται".

Τέλος, ερωτήθηκε και για τον τραυματισμό που αποκόμισε στο πρώτο μέρος: "Είχα μικροτραυματισμό στον αστράγαλο, αλλά είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο El Clasico".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ