ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ: "Δεν είναι απόλυτο φαβορί η Μπαρτσελόνα"

Πικέ: "Δεν είναι απόλυτο φαβορί η Μπαρτσελόνα"

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει με τον δέοντα σεβασμό τη Γιουβέντους ενόψει του τελικού του Champions League όπως τόνισε ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήθελε να συναντήσει τη Ρεάλ στο Βερολίνο.

"Έχουμε 50% πιθανότητες να κατακτήσουμε το τρόπαιο, δεν αισθανόμαστε πως είμαστε το απόλυτο φαβορί. Η Γιουβέντους είναι μία σπουδαία ομάδα, με πολύ σημαντική ιστορία και παίκτες υψηλής ποιότητας.

Σεβόμαστε τη Γιουβέντους και αυτό θα κάνουμε και πάνω στο χορτάρι γιατί, όπως έδειξαν στο Bernabeu, δεν παίζουν αμυντικό ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι είναι μία ιταλική ομάδα", τόνισε με δηλώσεις του ο σέντερ μπακ των Καταλανών, ο οποίος αποκάλυψε παράλληλα ότι θα ήθελε για αντίπαλο τη... Ρεάλ Μαδρίτης!

"Πριν σταματήσω την καριέρα μου ως παίκτης θα ήθελα να αγωνιστώ σε έναν τελικό Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ξέρω ότι δεν είναι εύκολο.

Προς το παρόν θα πρέπει να απολαύσω αυτό τον τελικό επειδή δεν ξέρω αν θα έχω άλλη μία ευκαιρία".

Σημειώνεται πως πέρα από το 5ο Champions League στην ιστορίατης η Μπαρτσελόνα διεκδικεί φέτος και το Κύπελλο Ισπανίας (αντίπαλος η Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό) ενώ είναι μία ανάσα από το να επιστρέψει στην κορυφή της Ισπανίας έχοντας αβαντάζ 4 βαθμών έναντι της Ρεάλ στη La Liga με δύο αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε.

Αυτό σημαίνει πως με νίκη της το βράδυ της Κυριακής στο "Βιθέντε Καλδερόν" απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης εξασφαλίζει μαθηματικά το πρωτάθλημα που θα είναι το πέμπτο την τελευταία 7ετία.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ