ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ: "Δεν είμαστε μηχανές"

Barcelona's Gerard Pique, centre, reacts after missing a shot during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, March 12, 2017. Deportivo won 2-1. (AP Photo/Paulo Duarte)
Barcelona's Gerard Pique, centre, reacts after missing a shot during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, March 12, 2017. Deportivo won 2-1. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Δίχως να ψάξει δικαιολογίες για την ήττα της Μπαρτσελόνα απ' την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (2-1), ο Ζεράρ Πικέ υπογράμμισε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές.

Στην υπερπροσπάθεια που έκανε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Παρί Σεν-Ζερμέν (6-1) για τη φάση των "16" του Champions League απέδωσε την ήττα των "μπλαουγκράνα" απ' την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (2-1) ο Ζεράρ Πικέ.

Μάλιστα, ο κεντρικός αμυντικός των Καταλανών χαρακτήρισε ως φυσιολογικό το αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν η λογική εξέλιξη των πραγμάτων μετά από πιεστικό ματς για την ομάδα του. Επίσης, υπογράμμισε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές.

"Αυτός είναι ο αθλητισμός. Δεν είμαστε μηχανές και μετά την προσπάθεια της Τετάρτης (8/3), την αδρεναλίνη και τον ενθουσιασμό ήταν δύσκολο. Η Ντεπορτίβο έπαιξε, επίσης, μέσα στην εβδομάδα, γι' αυτό και δεν υπάρχει δικαιολογία. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο για όλους και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια".

Photo credits: AP Photo/Paulo Duarte

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ