ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικάρισμα για Νεϊμάρ στον Πικέ

FC Barcelonas Gerard Pique arrives at Narita international airport in Narita, near Tokyo, Monday, Dec. 14, 2015. The European club champion will play in the Club World Cup soccer tournament. (AP Photo/Koji Sasahara)
FC Barcelonas Gerard Pique arrives at Narita international airport in Narita, near Tokyo, Monday, Dec. 14, 2015. The European club champion will play in the Club World Cup soccer tournament. (AP Photo/Koji Sasahara) AP

Οπαδοί της Ρεάλ υποδέχθηκαν τον Πικέ κατά την άφιξη της αποστολής της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη με το σύνθημα "μένει", πικάροντας τον Καταλανό για την ανάρτησή του σχετικά με το μέλλον του Νεϊμάρ.

Στις 24 Ιουλίου κι ενώ η φημολογία για τη μετακίνηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν-Ζερμέν οργίαζε, ο Ζεράρ Πικέ δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα social media φωτογραφία με τον Βραζιλιάνο και τη συνόδευσε με τη λεζάντα "μένει".

Τελικά, ο "Νέι" δεν έμεινε στη Βαρκελώνη και πήρε το δρόμο για τη γαλλική πρωτεύουσα. Στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του πρώτου clasico για το ισπανικό Super Cup ο Πικέ προχώρησε σε κατάθεση ψυχής για τον Νεϊμάρ και τη συγκεκριμένη ανάρτηση, αποδίδοντας αυτήν σε κίνηση τακτικής, μήπως και ο Βραζιλιάνος πιεστεί και πειστεί να αλλάξει την απόφασή του.

Αυτό δεν έγινε, καθώς η απόφαση (όπως φάνηκε) ήταν ειλημμένη. Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, δεν το έχουν ξεχάσει και δεν έχασαν την ευκαιρία να πικάρουν τον Καταλανό αμυντικό κατά την άφιξη των "μπλαουγκράνα" στην ισπανική πρωτεύουσα για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στο πλαίσιο του ισπανικού Super Cup ( live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς).

Υποδέχθηκαν τον Πικέ, φωνάζοντας ρυθμικά το σύνθημα "μένει" με προφανή παραπομπή στη λεζάντα της ανάρτησης που προδιέγραφε το μέλλον του Νεϊμάρ.

Photo credits: AP Photo/Koji Sasahara

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ