ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πενταετές συμβόλαιο στον Ραφίνια η Μπαρτσελόνα!

Πενταετές συμβόλαιο στον Ραφίνια η Μπαρτσελόνα!

Παρά το γεγονός ότι ο Ραφίνια λόγω τραυματισμού χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, η Μπαρτσελόνα τού προσφέρει νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, δείχνοντας ότι τον περιβάλει με εμπιστοσύνη.

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που πολλές φορές κάνουν την διαφορά. Μια ομάδα χαρακτηρίζεται μεγάλη όχι μόνο από τους τίτλους της και τις διακρίσεις της, αλλά και από τη νοοτροπία της και το πως αντιλαμβάνεται ορισμένα πράγματα.

Η Μπαρτσελόνα είναι ένα τεράστιο κλαμπ και ο λόγος δεν είναι αμιγώς αγωνιστικός. Ο Ραφίνια τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με τη Ρόμα στο "Ολίμπικο" για την πρεμιέρα του Champions League, παρ' όλα αυτά θα του κάνει νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo", δείχνοντας πόσο πολύ τον πιστεύει και παράλληλα του δίνει κουράγιο για τον "γολγοθά" που έχει να ανέβει μέχρι να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

O 22χρονος μέσος, ο οποίος είναι γιος του Μαζίνιο και αδελφός του Τιάγκο Αλκάνταρα, υπέστη ζημιά του πρόσθιου χιαστού αλλά και της οπίσθιας κάψας του δεξιού του γονάτου, όπερ σημαίνει ότι μετά τη χειρουργική επέμβαση θα χρειαστεί πολλούς μήνες αποθεραπείας, ώστε να γίνει καλά και να μπορέσει να παίξει χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάντως, οι Καταλανοί δεν πτοούνται και σε αυτή την δύσκολη στιγμή για τον ίδιο, του δείχνουν ότι αποτελεί βασικό "γρανάζι" της ομάδας.

Τι έγραψε ο Ναϊνγκολάν για τον Ραφίνια στο twitter

Εξάλλου, ο Ναϊνγκολάν της Ρόμα ζήτησε συγγνώμη από τον Ραφίνια για τον τραυματισμό του μέσω του λογαριασμού του στο twitter. "Γεια σου Ραφίνια, λυπάμαι πολύ για την κακή είδηση. Δεν ήταν πρόθεσή μου να σου κάνω ζημιά. Ελπίζω να σε δω σύντομα στο γήπεδο. Πολλούς χαιρετισμούς".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ