ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πέμπτη φορά που βάζει 4 γκολ ο Νεϊμάρ

Πέμπτη φορά που βάζει 4 γκολ ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ σκόραρε για πρώτη φορά 4 γκολ σε ένα ματς της Μπαρτσελόνα όμως το έχει ξανακάνει με Σάντος και εθνική Βραζιλίας. Δείτε ποια είναι τα ματς που ο 23χρονος άσος προκάλεσε εφιάλτες στους αντίπαλους τερματοφύλακες.

H Ράγιο Βαγεκάνο έκανε το... λάθος να προηγηθεί μέσα στο "Camp Nou" και ο Νεϊμάρ την τιμώρησε παραδειγματικά, πετυχαίνοντας στη συνέχεια τέσσερα γκολ και οδηγώντας την Μπαρτσελόνα στο επιβλητικό 5-2 που την έφερε στην κορυφή της La Liga μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης .

Πέμπτη φορά που βάζει 4 γκολ ο Νεϊμάρ

Με αυτά τα τέσσερα γκολ κόντρα στην ομάδα της Μαδρίτης ο 23χρονος Βραζιλιάνος προσπέρασε τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμπ Μπενζεμά (έχουν αμφότεροι από 6) και βρίσκεται πλέον στην κορυφή των σκόρερ του πρωταθλήματος με 8 τέρματα ενώ είναι εντυπωσιακό πως για πρώτη φορά σημείωσε 4 γκολ σε ένα ματς με τη φανέλα της "Μπάρτσα".

Πέμπτη φορά που βάζει 4 γκολ ο Νεϊμάρ

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά συνολικά καθώς έχει πετύχει ανάλογο επίτευγμα άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν: τον Ιανουάριο του 2011 με τη φανέλα της Βραζιλίας Κ20 κόντρα στην αντίστοιχη της Παραγουάης, τον Οκτώβριο του 2011 και τον Απρίλιο του 2013 με τη φανέλα της Σάντος απέναντι σε Ατλέτικο Παραναένσε και Ουνιάο Μπαρμπαρένσε αντίστοιχα, καθώς και τον Οκτώβριο του 2014 στο Βραζιλία-Ιαπωνία.

Πέμπτη φορά που βάζει 4 γκολ ο Νεϊμάρ

Η πιο παραγωγική βραδιά του ήταν πάντως στις 15 Απριλίου 2010, όταν πέτυχε πέντε γκολ στο εκκωφαντικό 8-1 της Σάντος απέναντι στη Γκουαρανί για το Κύπελλο Βραζιλίας.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ