ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πάτησε... delete στο ντέρμπι ο Λουίς Ενρίκε

Πάτησε... delete στο ντέρμπι ο Λουίς Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως έχει ξεχάσει ήδη το αποτέλεσμα στο Clasico και κάλεσε τους παίκτες του να φορτσάρουν καθώς βρίσκονται μπροστά τους δύο μεγάλοι στόχοι: η La Liga και το Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε φρένο στο αήττητο σερί της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις που κρατούσε 39 παιχνίδια , χάρη στο νικητήριο γκολ του στο 86ο λεπτό του Clasico, με τον Λουίς Ενρίκε να ισχυρίζεται πάντως στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του θα πάρει μαθήματα από αυτή την ήττα.

"Αυτό που έγινε μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Υπάρχουν δύο αντίπαλοι. Η Ρεάλ Μαδρίτης κλείστηκε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο προσπάθησε να μας χτυπήσει στο transition. Το πρώτο γκολ μας απορρύθμισε.

Είναι άσχημο όταν χάνεις ένα παιχνίδι στο σπίτι σου. Δεν επιλέγεις πότε θα χάσεις και δυστυχώς έγινε σήμερα. Θα πρέπει να σηκωθούμε, να προχωρήσουμε και να σκεφτούμε το Champions League.

Πάτησε... delete στο ντέρμπι ο Λουίς Ενρίκε

Στο πρωτάθλημα είμαστε πρωτοπόροι και η ομάδα που παίρνει τον τίτλο είναι αυτή που είναι πιο σταθερή. Μέχρι στιγμής αυτή είμαστε εμείς", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Καταλανών, για να προσθέσει:

"Για μένα, αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει πλέον. Προερχόμασταν από ένα μεγάλο αήττητο σερί αλλά ακόμα και η ήτα σε διδάσκει πράγματα. Όλες οι διοργανώσεις είναι δύσκολες, οι παίκτες μου το ήξεραν αυτό. Αυτό που απέμεινε είναι το πιο σημαντικό.

Πάτησε... delete στο ντέρμπι ο Λουίς Ενρίκε

Θα πρέπει να ενισχύσουμε τα πράγματα που κάνουμε καλά και να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Η Ατλέτικο Μαδρίτης (σ.σ. επόμενος αντίπαλος της Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στα προημιτελικά του Champions League) είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, που αμύνεται καλά και έχει τους ίδιους στόχους με εμάς".

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 1-2

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ