ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πάθημα, μάθημα και... γλέντι στον Μάρλον

Πάθημα, μάθημα και... γλέντι στον Μάρλον

Ο Μάρλον πήγε στο αεροδρόμιο με προορισμό το Μάντσεστερ για τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Σίτι και δεν είχε μαζί του το διαβατήριό του. Η οδύσσεια του μικρού και το γλέντι από Ραφίνια και Νεϊμάρ.

"Δεν θα ξεχάσω ξανά το διαβατήριό μου. Δεν θα ξεχάσω ξανά το διαβατήριό μου". Αυτή πρέπει να είναι η τιμωρία που πρέπει να γράψει... 100 φορές στο τετράδιό του ο Μάρλον Σάντος, κάτι σαν αυτό που συνέβαινε την περίοδο που όλοι μας πηγαίναμε δημοτικό και κάναμε κάποιο σοβαρό λάθος που δεν έπρεπε να επαναλάβουμε. Άλλωστε, επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως όπως λέει ο θυμόσοφος λαός.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι στο "Etihad Stadium" (21:45), αλλά πήγε στο αεροδρόμιο χωρίς το διαβατήριό του. Όπερ σημαίνει ότι δεν μπορούσε να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή των Καταλανών και έπρεπε να περιμένει στο αεροδρόμιο μέχρι να φτάσει στα χέρια του και να μπορέσει να ταξιδέψει με άλλη πτήση.

Το βράδυ της Δευτέρας (31/10) έφτασε στην Αγγλία, όμως το γλέντι από τους Ραφίνια και Νεϊμάρ δεν έλειψε, όπως έδειξε και η σχετική φωτογραφία που αναρτήθηκε. Μάλλον δεν θα το ξεχάσει ξανά...

Πάθημα, μάθημα και... γλέντι στον Μάρλον
© INSTAGRAM - NEYMAR JR
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ