ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα ο Αντρέ Γκόμες

Παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα ο Αντρέ Γκόμες

Ο Αντρέ Γκόμες πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, παρουσιάστηκε στο κοινό της Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των "μπλαουγκράνα". Ανανέωσε ο Χαβιέρ Μαστσεράνο.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Αντρέ Γκόμες στην Μπαρτσελόνα έχει γίνει εδώ και αρκετές μέρες. Το απόγευμα της Τρίτης ο Πορτογάλος μέσος πέρασε από τα γραφεία των Καταλανών ώστε να βγάλει κάποιες πρώτες φωτογραφίες ως παίκτης των Πρωταθλητών Ισπανίας και εν συνεχεία να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Το πρωί της Τετάρτης το πρόγραμμα ήταν κάπως "βαρύ" για τον Αντρέ Γκόμες, ο οποίος αρχικά παρουσιάστηκε επίσημα στα ΜΜΕ πατώντας το χορτάρι του "Camp Nou", πέρασε μετά σε ένα βοηθητικό γήπεδο των "μπλαουγκράνα" ώστε να αποθεωθεί από τους φίλους της Μπαρτσελόνα και να κάνει τα πρώτα του "κόλπα" με τη μπάλα φορώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας και τέλος έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Στην συνέντευξη τύπου μίλησαν εκτός από το νέο απόκτημα της Μπαρτσελόνα, και διοικητικοί της ομάδας. Ο Αντρέ Γκόμες από την πλευρά του δήλωσε πως έκανε την καλύτερη επιλογή που μπορούσε και πως ένα όνειρο δικό του, αλλά και της οικογένειάς του έγινε πραγματικότητα. Σχολίασε επίσης πως ο τρόπος παιχνιδιού των Καταλανών ταιριάζει με το δικό του.

Ο 22χρονος πρώην μέσος της Βαλένθια συμπλήρωσε πως ήρθε στην Μπαρτσελόνα για να μάθει, να γίνει καλύτερος και πως είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά και να θυσιαστεί για την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα έδωσε 35.000.000 ευρώ στη Βαλένθια ώστε να κάνει δικό της τον Αντρέ Γκόμες, με πρόβλεψη για καταβολή επιπλέον 20.000.000 ευρώ σε περίπτωση επίτευξης ατομικών και ομαδικών στόχων. Υπάρχει μάλιστα όρος στη συμφωνία των δύο ομάδων ότι σε περίπτωση που ο Πορτογάλος μέσος κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί θα πρέπει να δώσουν επιπρόσθετα 15.000.000 ευρώ στις "νυχτερίδες".

Ο Αντρέ Γκόμες θα είναι παίκτης των "μπλαουγκράνα" για τα επόμενα 5 χρόνια. Οι οικονομικοί όροι του συμβολαίου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα ο Αντρέ Γκόμες
Παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα ο Αντρέ Γκόμες
Παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα ο Αντρέ Γκόμες

Ανανέωσε ο Μαστσεράνο

Στη συνέντευξη Τύπου, πάντως, βγήκε και μια είδηση που δεν ήταν στο πρόγραμμα. Ο Άλμπερτ Σολέρ, ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, δήλωσε ότι η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τον 32χρονο Χαβιέρ Μαστσεράνο για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια. Η επίσημη ανακοίνωση των Καταλανών ήρθε λίγα λεπτά μετά. Έτσι μπήκε ένα τέλος στην έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί από την αρχή του καλοκαιριού και έκανε λόγο για φυγή του Μαστσεράνο από το "Camp Nou".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ