ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παρουσίασε τον "έτοιμο" Παουλίνιο η Μπαρτσελόνα

Παρουσίασε τον "έτοιμο" Παουλίνιο η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον Παουλίνιο στο "Camp Nou", με τον Βραζιλιάνο μέσο να δηλώνει έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των "μπλαουγκράνα". (φωτογραφίες)

Το κλίμα είναι βαρύ στη Βαρκελώνη μετά την αποτυχία κατάκτησης του ισπανικού Super Cup και τις δύο ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η (ποδοσφαιρική) ζωή συνεχίζεται και προσπαθεί να κάνει βήματα προς τα εμπρός.

Παρουσίασε τον "έτοιμο" Παουλίνιο η Μπαρτσελόνα

Οι "μπλαουγκράνα" παρουσίασαν το πιο πρόσφατο μεταγραφικό τους απόκτημα, Παουλίνιο, στο "Camp Nou" με τον Βραζιλιάνο να διευκρινίζει ότι είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίδεται και να ευγνωμονεί τη νέα του ομάδα για την προσπάθεια που κατέβαλε για να τον αποκτήσει από την Guangzhou.

"Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για τη ζωή και την καριέρα μου. Ευχαριστώ την ομάδα για την προσπάθεια που κατέβαλε. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνω καλή δουλειά.

Παρουσίασε τον "έτοιμο" Παουλίνιο η Μπαρτσελόνα

Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα εκεί που "πονάει". Εάν πρέπει να παίξω στην άμυνα θα το κάνω, αλλά αυτό εξαρτάται από τις συνθήκες. Στην Guangzhou έπαιξα κι ως επιθετικός.

Ίσως το πέρασμά μου από την Τότεναμ, να μην ήταν αυτό που επιθυμούσα. Όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν τι πέρασα για να είμαι εδώ τώρα. Είμαι έτοιμος για να παίξω στην Μπαρτσελόνα. Η πίεση είναι εδώ, παρούσα. Θα προσαρμοστώ άμεσα στο DNA της Μπαρτσελόνα", υποστήριξε ο Παουλίνιο.

Photo credits: Barcelona Twitter

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ