ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παροξυσμός στο γκολ του Ρομπέρτο σε ολόκληρο τον πλανήτη

Παροξυσμός στο γκολ του Ρομπέρτο σε ολόκληρο τον πλανήτη

Δεν ήταν φυσικά μόνο οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο "Camp Nou" εκείνοι που πανηγύρισαν την επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα. Δείτε τι έγινε σε διάφορα μέρη του πλανήτη στο 95' (video)

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο σκόραρε στο 95' της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν-Ζερμέν (6-1) και "σφράγισε" την επική ανατροπή των Καταλανών και την πρόκριση στη φάση των "8" του Champions League.

Το τι επικράτησε στο "Camp Nou" μετά το τέλος του αγώνα είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους. Άξιο αναφοράς είναι να δούμε τι γινόταν ανά τον κόσμο, όταν οι "μπλαουγκράνα" έγραφαν μία απ' τις πιο "χρυσές σελίδες" στην ιστορία τους.

Όχι, δεν ήταν μόνο οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα αυτοί που χάρηκαν το τελικό 6-1 επί των Παριζιάνων. Την επική ανατροπή χάρηκαν άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη και η ισπανική MARCA έσπευσε να συλλέξει όσες περισσότερες αντιδράσεις μπορούσε και να τις προσθέσει σε συλλεκτικό βίντεο!

Άνθρωποι όλων των ηλικιών κι όλων τον εθνικοτήτων. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο παρακάτω βίντεο πρωταγωνιστούν νεαροί φίλαθλοι, "χαζομπαμπάς" με το παιδί του στην αγκαλιά, Άραβες και νεαρή κοπέλα που χοροπηδά για την εξέλιξη του αγώνα. Υψωμένες γροθιές, κραυγές, κλάματα απ' τη συγκίνηση και χαμόγελα είναι μόνο μερικά απ' τα συναισθήματα που προκάλεσε το "θαύμα'' της Μπαρτσελόνα.

AP Photo/Emilio Morenatti


The best reactions to Sergi Robertos goal από kouvanos
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ