ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παρέλαβε το "Χρυσό Παπούτσι" ο Σουάρες

Παρέλαβε το "Χρυσό Παπούτσι" ο Σουάρες

O Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες, παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι, ως κορυφαίος σκόρερ της περυσινής σεζόν και έστειλε μήνυμα ενόψει... Santiago Bernabéu (videos)

Ο Λουίς Σουάρες παρέλαβε σε μία λαμπερή τελετή στη Βαρκελώνη το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων για την περσινή σεζόν από τα χέρια του Κένι Νταλγκλίς, καθώς τα 31 γκολ του Ουρουγουανού επιθετικού με τη φανέλα της Λίβερπουλ του έδωσαν την πρωτιά, την οποία μοιράζεται με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, πλέον της Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε ανυπόμονος για το επίσημο ντεμπούτο του με τους "μπλαουγκράνα", μετά την λήξη της τιμωρίας του από τη FIFA, στο ισπανικό clasico κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Santiago Bernabéu.

"Το να κάνω το ντεμπούτο μου με την Μπαρτσελόνα στο Santiago Bernabéu θα είναι κάτι το ειδικό. Αυτό που θέλω να είναι να απολαύσω τις εμφανίσεις μου με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να κάνω τα πάντα για να πετύχω το στόχο μου. Τώρα, όσον αφορά τη φυσική κατάσταση είμαι καλά, πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Σήμερα μπορώ να πω ότι είμαι στο 100%.".

Δεν ξέχασε την Λίβερπουλ παραλαμβάνοντας το "Χρυσό Παπούτσι" ο Λουίς Σουάρες...

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ