ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πανηγυρίζουν επειδή κληρώθηκαν με την Μπαρτσελόνα!

Πανηγυρίζουν επειδή κληρώθηκαν με την Μπαρτσελόνα!

Σε μία προσφιλή συνήθεια τα τελευταία έτη, οι ποδοσφαιριστές των μικρών ισπανικών ομάδων πανηγυρίζουν όταν κληρώνονται για το Copa del Rey με Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα. Αυτοί της Βιγιανοβένσε, δεν θα μπορούσαν να διαφέρουν. (VIDEO)

Εύκολη ήταν η κλήρωση των "32" του Copa del Rey για τους "μεγάλους" της Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Κάδιθ, η Μπαρτσελόνα τη Βιγιανοβένσε, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης θα βρει στο δρόμο της τη Ρέους. Στη Βιγιανοβένσε, ομάδα η οποία αγωνίζεται στη Segunda División B, παρακολουθούσαν με αγωνία την κλήρωση κι όταν είδαν αυτή να παίρνει "μπλαουγκράνα" χρώμα ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας από το Μπανταχόθ, κατέγραψαν τη σκηνή, η οποία έκανε το γύρο του Διαδικτύου:

Αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Τα τελευταία χρόνια άσημες ομάδες του ισπανικού ποδοσφαίρου διασταυρώνονται με Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης σε κάποια φάση του Copa del Rey και πανηγυρίζουν. Είναι μία ευκαιρία να στρέψουν πάνω τους για λίγα λεπτά το φως της δημοσιότητας, να δουν το γήπεδό τους γεμάτο. Γιατί όχι και να κάνουν την έκπληξη;

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ