ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πανένκα: "Μέσι, ο καλύτερος εκτελεστής πέναλτι"

Panenka chips the winning penalty over Maier in the shoot-out. Czechoslovakia v West Germany, European Nations Cup Final 1976. Credit: Colorsport/ Olympia.
Panenka chips the winning penalty over Maier in the shoot-out. Czechoslovakia v West Germany, European Nations Cup Final 1976. Credit: Colorsport/ Olympia. COLORSPORT/ OLYMPIA.

Την εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι κόντρα στη Χετάφε υπέδειξε ο πρώην Τσέχος ποδοσφαιριστής, Αντονίν Πανένκα, ως την καλύτερη που έχει δει ποτέ, στη ζωή του. (VIDEO)

Ο τρόπος με τον οποίον εκτέλεσε το πέναλτι στο Τσεχοσλοβακία - Δυτική Γερμανία έμεινε στην ιστορία, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο στυλ εκτέλεσης, να φέρει το όνομά του.

Ο Αντονίν Πανένκα, σχολίασε στον ισπανικό Τύπο το πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε, χαρακτηρίζοντας την εκτέλεση, ως την καλύτερη που έχει δει ποτέ, πλέκοντας ταυτόχρονα το εγκώμιο του Pulga.

"Η εκτέλεση είναι η καλύτερη, που έχω δει ποτέ. Ούτε τόσο δυνατή, κεντραρισμένη, με φάλτσο, με την μπάλα να πετάει. Τεχνικά είναι εντυπωσιακή και το γκολ είναι αυτό που δείχνει την ποιότητά του. Παίκτες όπως ο Ράμος, ο Τότι ή ο Ζιντάν επίσης το εκτέλεσαν έτσι, αλά αυτό του Μέσι είναι το πιο ωραίο απ’ όλα", σχολίασε ο Αντονίν Πανένκα για τον Αργεντινό.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ