ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Πακέτο" Άλβες και Αλκάθερ θέλει η Μπαρτσελόνα

"Πακέτο" Άλβες και Αλκάθερ θέλει η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τερματοφύλακα - για την αντικατάσταση του Κλαούντιο Μπράβο - και τέταρτο επιθετικό ως back up του MSN και είναι έτοιμη να επενδύσει 35.000.000 ευρώ πάνω στο δίδυμο Ντιέγκο Άλβες-Αλκάθερ. Ποιοι πηγαίνουν "Μεστάγια".

Όλο και μεγαλύτερη είναι η μεταγραφική κινητοποίηση της Μπαρτσελόνα καθώς οδεύουμε προς το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. Κι αυτό γιατί οι αποχωρήσεις επηρεάζουν άμεσα και τις αφίξεις.

Ο διεθνής Χιλιανός τερματοφύλακας, Κλαούντιο Μπράβο, είναι μια ανάσα από τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα κι έχει "ανάψει" συναγερμός για τον αντικαταστάτη του. Όπως υποστηρίζει η "Marca" κατά πάσα πιθανότητα αυτός θα είναι ο 31χρονος Βραζιλιάνος γκολκίπερ της Βαλένθια, Ντιέγκο Άλβες.

Η ισπανική εφημερίδα θεωρεί "κλεισμένο" τον Βραζιλιάνο, ωστόσο η επισημοποίηση του deal (το κόστος του οποίου θα κυμαίνεται μεταξύ 5-6 εκατομμυρίων ευρώ) θα συμπέσει με αυτή του Κλαούντιο Μπράβο από τους "πολίτες". Από τις "νυχτερίδες" αναμένεται να είναι και η άλλη προσθήκη των "μπλαουγκράνα".

"Πακέτο" Άλβες και Αλκάθερ θέλει η Μπαρτσελόνα

Η θέση του τέταρτου επιθετικού έχει ταλαιπωρήσει πολύ την ομάδα της Βαρκελώνης, την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, καθώς η προοπτική του πάγκου μπροστά στο βασικό κι αναντικατάστατο MSN (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ) κάνει διστακτικούς πολλούς μεταγραφικούς στόχους.

Ο 22χρονος διεθνής Ισπανός επιθετικός, Πάκο Αλκάθερ, είναι εδώ και μερικές ημέρες ο πρώτος στόχος, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι το ίδιο εύκολη. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει κανένα πρόβλημα να καταβάλει το ποσό των 35.000.000 ευρώ στη Βαλένθια, ωστόσο η πίεση που δέχεται ο ποδοσφαιριστής από τους φίλους της ομάδας ώστε να μην αφήσει το "Μεστάγια" είναι έντονη.

"Πακέτο" Άλβες και Αλκάθερ θέλει η Μπαρτσελόνα

" Πάκο, μην φύγεις, μην μας απογοητεύσεις", του διαμήνυσαν οπαδοί των "νυχτερίδων" σε μια από τις προπονήσεις της ομάδας. Η τελική απόφαση εναπόκειται στον ίδιο. Εάν καταφέρει και κλείσει το δίδυμο από τη Βαλένθια, η Μπαρτσελόνα θα έχει ξοδέψει 35.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται στο deal να συμπεριλαμβάνονται κι έμψυχα ανταλλάγματα. Τα δύο ονόματα που ακούγονται (προς το παρόν) ως υποψήφια να ακολουθήσουν τον δρόμο Βαρκελώνη - Βαλένθια ως δανεικοί είναι ο 21χρονος αμυντικός μέσος, Σέρτζι Σαμπέρ, και ο 20χρονος επιθετικός, Μουνίρ Ελ Χανταντί.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ