ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παίρνει το "διαμάντι" της Μασία η Μάντσεστερ Σίτι

Παίρνει το "διαμάντι" της Μασία η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι παίρνει από την Μπαρτσελόνα τον αμυντικό της Μασία, Έρικ Γκαρθία, υπό τις ευλογίες δύο πρώην "μπλαουγκράνα" και νυν εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή, Κάρλες Πουγιόλ και Ιβάν ντε λα Πένια.

Είναι μόλις 16 ετών κι έχει υψηλές προδιαγραφές εξέλιξης. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα (Juvenil A), Έρικ Γκαρθία, αφήνει τη Μασία για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι "πολίτες" καταβάλλουν 1.700.000 ευρώ στους "μπλαουγκράνα" για την ολοκλήρωση του deal, ενώ και ο ποδοσφαιριστής θα λάβει το ποσό του 1.000.000 ευρώ για τις τρεις επόμενες σεζόν, κατά τις οποίες θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Σίτι.

Ανάμεσα στους όρους της μετακίνησης του 16χρονου αμυντικού από τη Βαρκελώνη στο Μάντσεστερ είναι και η προϋπόθεση ότι ο τεχνικός της πρώτης ομάδας της Σίτι και πρώην της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρδιόλα, θα δουλεύει μαζί του προσωπικά και θα τον συμπεριλαμβάνει στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το deal "έτρεξαν" δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι είναι κι εκπρόσωποι του Γκαρθία. Ο ένας είναι ο εμβληματικός πρώην αρχηγός των "μπλαουγκράνα", Κάρλες Πουγιόλ, κι άλλος ο Ιβάν ντε λα Πένια.

Photo credits: Manel Montilla twitter

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ