ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πάει για Ντόουγκλας η Μπαρτσελόνα

Πάει για Ντόουγκλας η Μπαρτσελόνα

Οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Ντάνι Άλβες και ο αντικαταστάτης του θα είναι από τη Σάο Πάουλο σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας.

Σε αναζήτηση δεξιού μπακ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, αφού είναι ειλημμένη απόφαση η πώληση του Ντάνι Άλβες. Πρόσφατα η "Sport" αναφέρθηκε στους τρεις υποψήφιους αντικαταστάτες του, αλλά ο πρόεδρος της Σάο Πάουλο, ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλος Μιγκέλ Αϊντάρ:

"Η Μπάρτσα θέλει να πουλήσει τον Ντάνι Άλβες και αναζητά για αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι ο Ντόουγκλας. Η πώληση δεν έχει ολοκληρωθεί επειδή πρέπει να γίνουν κι άλλες συζητήσεις αναφορικά με το οικονομικό, στις οποίες εμπλέκονται η Traffic group (στην οποία ανήκει το 40% του παίκτη), ο Χουάν Φίγκερ (ατζέντης), η Σάο Πάουλο και η Μπαρτσελόνα. Πριν από δύο μήνες ο Φίγκερ ρώτησε αν θα πουλούσαμε τον παίκτη στην Μπαρτσελόνα. Είπαμε ότι ήμασταν πρόθυμοι να διαπραγματευτούμε.

Κάνει τα πάντα και όλα πηγαίνουν καλά. Δεν έχουμε απευθείας επικοινωνία με την Μπαρτσελόνα, αλλά γνωρίζουμε το ενδιαφέρον τους, όπως οι ατζέντηδες και η Traffic. Υποθέτω πως έχουν ήδη μιλήσει με τον παίκτη".

Τέλος, ο Ντόουγκλας Περέιρα ντος Σάντος είναι ένας 24χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίζεται στη Σάο Πάουλο και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Γκοϊάς. Δεν έχει συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ