ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πάει και για Αρτούρ η Μπαρτσελόνα

Jose Luis Gomez, right, of Argentina's Lanus fights for a ball with Arthur of Brazil's Gremio, during a first leg Copa Libertadores final soccer match in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Wesley Santos)
Jose Luis Gomez, right, of Argentina's Lanus fights for a ball with Arthur of Brazil's Gremio, during a first leg Copa Libertadores final soccer match in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Wesley Santos) AP PHOTO/WESLEY SANTOS

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί άμεσα και για την απόκτηση του Αρτούρ της Γκρέμιο, ύστερα απ' το "ΟΚ" που πήρε απ' τον 21χρονο Βραζιλιάνο μέσο.

Δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι συνεχίζει να κινείται η Μπαρτσελόνα. Μετά την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο απ' τη Λίβερπουλ και του Γεράι Μίνα απ' την Παλμέιρας, οι "μπλαουγκράνα" έχουν βάλει στο στόχαστρο των μέσο της Γκρέμιο, Αρτούρ προκειμένου να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τη μεσαία γραμμή τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mundo Deportivo", ο 21χρονος χαφ τα βρήκε σε όλα με τους Καταλανούς και έδωσε το "ΟΚ" ούτως ώστε να διαπραγματευθούν με την Γκρέμιο. Το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας υποστηρίζει πως οι διοικούντες την "Μπάρτσα" προτίθενται να προσφέρουν 25.000.000 ευρώ στη βραζιλιάνικη ομάδα, η οποία ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον παραχωρεί με λιγότερα από 30.000.000 ευρώ.

Γι' αυτό το λόγο, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα σκέφτονται να τον αφήσουν ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν προκειμένου να πέσει το κόστος της μεταγραφής. Ούτως ή άλλως, πρόθεση των διοικούντων το σύλλογο είναι να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού σε κάποια άλλη ομάδα προκειμένου να διατηρηθεί σε υψηλά στάνταρ, αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει θέση στο ρόστερ των "μπλαουγκράνα" λόγω της παρουσίας των Ινιέστα, Σέρχιο Μπουσκέτς, Παουλίνιο, Σέρτζι Ρομπέρτο και Κοουτίνιο.

Τη φετινή σεζόν ο Αρτούρ, που θεωρείται ένα απ' τα μεγάλα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, είχε συνολικά 39 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Πάει και για Αρτούρ η Μπαρτσελόνα

Photo Credits: AP Photo/Wesley Santos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ