ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πάει για το "κόλπο γκρόσο" με Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα

Πάει για το "κόλπο γκρόσο" με Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία, όπως αναφέρει η καταλανική "Sport". Θετική ανταπόκριση από τη μεριά του ίδιου του Αργεντινού εξτρέμ.

Να μεγαλώσει την λατινοαμερικάνικη "παροικία" της θέλει η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί, όπως αναφέρει η καταλανική "Sport", θέλουν να εντάξουν στο (ήδη πανίσχυρο) ρόστερ τους τον Άνχελ Ντι Μαρία, το μέλλον του οποίου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αμφίβολο.

Κάτι οι χαμηλές του "πτήσεις" την περασμένη σεζόν, κάτι η απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι και το ενδιαφέρον για τον Γκάρεθ Μπέιλ, έχουν κάνει τους "κόκκινους διαβόλους" να κοιτάζουν το πως μπορούν να τον παραχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι.

Έτσι, λοιπόν, η Μπαρτσελόνα δεν μένει ασυγκίνητη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού πρόκειται για έναν παίκτη τεράστιας κλάσης, ο οποίος θέλει να ξαναβάλει την καριέρα του στον σωστό δρόμο και να θυμίσει τον Ντι Μαρία που έκανε "παπάδες" προ διετίας με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η προσέγγιση έχει γίνει προς τη μεριά του ποδοσφαιριστή και ο ίδιος μόνο αρνητικός δεν φαίνεται να είναι στην προοπτική να παίξει υπό τις οδηγίες του Λουίς Ενρίκε και να έχει συμπαίκτες τους Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ. Το θέμα είναι να πειστεί ότι θα έχει ενεργό και βασικό ρόλο στην ομάδα.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν δείχνει να "καίγεται" να τον κρατήσει στο "Ολντ Τράφορντ", αφού έχει θέσει άλλες προτεραιότητες για το ρόστερ της Γιουνάιτεντ, άρα τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλείεται. Αν μη τι άλλο, θα πρόκειται για μια από τις πιο δυνατές κινήσεις του καλοκαιριού, αν το σενάριο επιβεβαιωθεί.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ