ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα

Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αναμένεται να είναι ο επόμενος στόχος της Μπαρτσελόνα για την επιθετική της ενίσχυση, όπως αποκαλύπτει η ''Sport''. Ποιες οι σκέψεις του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες, Φιλίπε Κοουτίνιο και Ουσμάν Ντεμπελέ. Όποια ομάδα είχε την πολυτέλεια να διαθέτει αυτούς τους τέσσερις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, δεν θα εξέταζε καν το ενδεχόμενο ενίσχυσης στην επιθετική της γραμμή.

Όχι, όμως, η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία έχει ουσιαστικά κατακτήσει τη La Liga και βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της, ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο ''χτύπημα''.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της '' Sport'', οι ''μπλαουγκράνα'' έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν. Πρόθεση τους είναι ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης να γίνει κάτοικος "Καμπ Νόου" το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Καταλανοί βλέπουν στο πρόσωπο του Γάλλου μία ποιοτική επιλογή για την μεσοεπιθετική τους γραμμή, αλλά και μία ηγετική μορφή του club στο μέλλον. Παράλληλα, ο Γκριεζμάν θεωρείται ιδανικός αντικαταστάτης του 31χρονου Λουίς Σουάρες.

Η ρήτρα του 27χρονου ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022.

Από την πλευρά του, ο Βαλβέρδε με την απόκτηση του Κοουτίνιο και την επιστροφή του Ντεμπελέ από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του, δίνει σιγά σιγά μορφή στην επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα. Με τον Γκριεζμάν, να είναι το επόμενο κομμάτι του παζλ και ο πέμπτος της παρέας μαζί με Μέσι και Σουάρες.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ