ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πάει για Καράσκο η Μπαρτσελόνα

Πάει για Καράσκο η Μπαρτσελόνα

Μετά τους Σαμουέλ Ουμτιτί και Ντένις Σουάρεθ, η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς Βέλγου εξτρέμ της Ατλέτικο, Γιανίκ Καράσκο, όπως μεταδίδει ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός.

Σύμφωνα με το ισπανικό ραδιόφωνο, "Cadena Ser", η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται και για τρίτη μεταγραφική προσθήκη μετά από αυτές των Σαμουέλ Ουμτιτί και Ντένις Σουάρεθ. Πρόκειται για τον 22χρονο διεθνή Βέλγο εξτρέμ της Ατλέτικο, Γιανίκ Καράσκο, με τους "μπλαουγκράνα" να τον ανάγουν σε πρωταρχικό στόχο και να ετοιμάζονται να καταβάλουν το ποσό των 40.000.000 ευρώ στους "κολτσονέρος".

Το ανωτέρω ποσό είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Καράσκο από την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, ενώ υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος Βέλγος ήταν μέλος της αποστολής της εθνικής του ομάδας στην τελική φάση του Euro 2016, η οποία διεξάγεται στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ο Γιανίκ Καράσκο ξεκίνησε την καριέρα από τη Μονακό και πέρυσι μετακόμισε στην Ατλέτικο. Με τους "ροχιμπλάνκος" είχε 42 συμμετοχές την περυσινή σεζόν, πετυχαίνοντας πέντε γκολ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ