ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ουνθουέ σε Νεϊμάρ: "Αν συνεχίσεις έτσι, θα καταλήξεις σαν τον Ροναλντίνιο"

Barcelona's Neymar walks on the pitch during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Barcelona's Neymar walks on the pitch during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ένα σχόλιο του βοηθού προπονητή της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ουνθουέ, κατά τη διάρκεια προπόνησης, έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση του Νεϊμάρ.

Ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές τους Νεϊμάρ και Χουάν Κάρλος Ουνθουέ κατά τη διάρκεια προπόνησης της Μπαρτσελόνα, έχει επισκιάσει τα αποδυτήρια των Καταλανών τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Σε μια απόπειρά του να δώσει κίνητρο στον Βραζιλιάνο, ο βοηθός προπονητή των "μπλαουγκράνα" έκανε ένα σχόλιο με αφορμή τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή. "Αν συνεχίσεις έτσι, θα καταλήξεις σαν τον Ροναλντίνιο", του είπε χαρακτηριστικά, κάτι το οποίο -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- δεν έχει θετική επίδραση στον μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα.

Ο 25χρονος παρουσιάζεται να έχει ενοχληθεί έντονα, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι διατηρεί ισχυρό δεσμό με τον συμπατριώτη του και άλλοτε "δεκάρι" της ομάδας. Όπως είναι γνωστό, ο Ροναλντίνιο ναι μεν έφτασε στο υψηλότερο βάθρο του αθλήματος, ωστόσο δεν παρέμεινε εκεί για το προσδοκώμενο χρονικό διάστημα. Εξ ου και το σχόλιο του Ουνθουέ.

Από τη στιγμή που ο 50χρονος Ισπανός είναι εκ των βασικών υποψηφίων για να διαδεχθεί τον Λουίς Ενρίκε στη θέση του προπονητή της Μπαρτσελόνα μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στην Ισπανία.

Παράλληλα, υφίστανται δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια κι άλλων ποδοσφαιριστών της καταλανικής ομάδας για τον Ουνθουέ, εξαιτίας ορισμένων αγωνιστικών - τακτικών επιλογών στη διάρκεια της φετινής σεζόν, που ο βοηθός προπονητή της Μπαρτσελόνα φέρεται να υποκίνησε στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Λουίς Ενρίκε.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ