ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Όταν ο Νεϊμάρ απέρριψε τα 150εκ. της Ρεάλ

Όταν ο Νεϊμάρ απέρριψε τα 150εκ. της Ρεάλ

Ο πατέρας του Βραζιλιάνου άσου της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, αποκάλυψε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης προσέφερε ένα αστρονομικό ποσό στη Σάντος για το γιο του, αλλά αυτός ήθελε μόνο τους "μπλαουγκράνα".

Όταν ο Νεϊμάρ αγωνιζόταν στη Σάντος υπήρξε μήλον της έριδος ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον πατέρα του Βραζιλιάνου άσου των "μπλαουγκράνα" πλέον, να αποκαλύπτει πρόταση 150.000.000 ευρώ στους "παουλίστα", αλλά εκείνος να την αρνείται.

Ο πατέρας του Νεϊμάρ απολογήθηκε ενώπιον του Πάμπλο Ρουθ αποκαλύπτοντας επίσης ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2.000.000 ευρώ με την Μπαρτσελόνα προκειμένου να εκτελεί χρέη scout στη Βραζιλία και άλλα 4.000.000 κατατέθηκαν στην εταιρία που εκμεταλλεύεται την εικόνα του Βραζιλιάνου παίκτη στην πατρίδα του.

Η Μπαρτσελόνα υπενθυμίζεται ότι απέκτησε τον Νεϊμάρ από τη Σάντος, σύμφωνα με πληροφορίες του ισπανικού Τύπου, έναντι του συνολικού ποσού των 130.000.000 και ότι σύμφωνα με τον πατέρα του Βραζιλιάνου επιθετικού ήταν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που ζήτησε να πάρει το δρόμο για τη Βαρκελώνη παρά τη σημαντικά υψηλότερη προσφορά των "μερένγκες".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ