ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Όταν ο Ινιέστα "σίγησε" το Στάμφορντ Μπριτζ στο 93'

Όταν ο Ινιέστα "σίγησε" το Στάμφορντ Μπριτζ στο 93'

Ήταν 6 Μαΐου 2009 όταν ο Ινιέστα πετύχαινε στις καθυστερήσεις του ημιτελικού με την Τσέλσι ένα από τα σπουδαιότερα τέρματα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα!

Το τρίτο ευρωπαϊκό στην ιστορία της Μπαρτσελόνα έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Αντρές Ινιέστα. Το γκολ που σημείωσε σαν σήμερα, πριν εφτά χρόνια, είναι για πολλούς πιο σημαντικό από τα τέρματα των Ετό και Μέσι με τα οποία οι Καταλανοί νίκησαν με 2-0 την Man. Utd στον τελικό της Ρώμης.

Δείτε τα 12 σχέδια των footshirts για την Μπαρτσελόνα!

Γιατί; Γιατί πολύ απλά αν ο Αντρές Ινιέστα δεν έστελνε την μπάλα στα δίχτυα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο Στάμφορντ Μπριτζ, η Μπαρτσελόνα δεν θα είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο Ολίμπικο για να διεκδικήσει το Champions League.

Βλέπετε, ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Τσέλσι στη Βαρκελώνη είχε λήξει ισόπαλος χωρίς τέρματα. Και στη ρεβάνς οι Λονδρέζοι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ, στο 9ο λεπτό, με τον Μάικλ Εσιέν. Με ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Μάικλ Εσιέν:

Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι να φτάσει ο αγώνας στις καθυστερήσεις, σκορ που αν παρέμενε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, θα έδινε την πρόκριση στον τελικό στην Τσέλσι. Όμως στο 93' ο Ινιέστα...

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ