ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Οριστική συμφωνία Μπαρτσελόνα - Λίβερπουλ για Κοουτίνιο"!

Liverpool's Philippe Coutinho, left, celebrates scoring his side's second goal of the game during the Premier League soccer match. Leicester City versus Liverpool at the King Power Stadium, Leicester, England,  Saturday Sept. 23, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Liverpool's Philippe Coutinho, left, celebrates scoring his side's second goal of the game during the Premier League soccer match. Leicester City versus Liverpool at the King Power Stadium, Leicester, England, Saturday Sept. 23, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η Λίβερπουλ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την πώληση του Φιλίπε Κοουτίνιο, σε ένα deal που φτάνει τα 160.000.000 ευρώ!

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να θεωρείται ο Φιλίπε Κοουτίνιο, αν λάβουμε υπόψιν το ρεπορτάζ των βρετανικών ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι διοικούντες την "Μπάρτσα" ήρθαν σε συμφωνία με τους αντίστοιχους της Λίβερπουλ για την αγορά του Βραζιλιάνου σταρ έναντι 160.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των "Times", Πολ Τζόις o 25χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει απόψε για τη Βαρκελώνη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται είτε απόψε είτε το πρωί της Κυριακής.

Οι Καταλανοί πρόκειται να προσφέρουν άμεσα 120.000.000 ευρώ στους "κόκκινους", ενώ τα υπόλοιπα 40.000.000 ευρώ θα δοθούν με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων. Εκτιμάται ότι τα 10.000.000 ευρώ (εκ των 40.000.000) είναι στόχοι που εύκολα θα πετύχει ο Κοουτίνιο και θα μπουν σχετικά γρήγορα στα ταμεία της αγγλικής ομάδας.

Τη φετινή σεζόν, ο Κοουτίνο μετράει 12 γκολ και 9 ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ενώ συνολικά με τους "κόκκινους" έχει 54 γκολ και 46 ασίστ σε 201 παιχνίδια.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ