ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι πέντε επιθετικοί που είπαν "όχι" στη Μπαρτσελόνα

Οι πέντε επιθετικοί που είπαν "όχι" στη Μπαρτσελόνα
Λουίς Ενρίκε

Μαζεμένα "όχι" στη Μπαρτσελόνα. Μπορεί οι "μπλαουγκράνα" να αποτελούν πόλο έλξης για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, υπήρξαν ωστόσο και πέντε που αυτό το καλοκαίρι έριξαν "πόρτα" στους Καταλανούς. Ποιοι ήταν αυτοί και ποιος ο λόγος...

Δεν είναι ό,τι πιο σύνηθες να απαντά αρνητικά ένας ποδοσφαιριστής στην πρόταση που του έχει κατατεθεί από μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Και όμως, αυτό το καλοκαίρι πέντε επιθετικοί απέρριψαν τη Μπάρτσα. Ο Ισπανός Νολίτο επέλεξε τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Λουσιάνο Βιέτο πήγε δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Σεβίλλη, ενώ ο Γκαμεϊρό πήγε στους "ροχιμπλάνκος", που έδωσαν 32.000.000 ευρώ στη Σεβίλλη.

Ο Κάρλος Μπάκα δεν επιθυμεί να παίξει στη Μπαρτσελόνα, ενώ ο Ουσμάν Ντεμπελέ που εμφανιζόταν να είναι πολύ κοντά στους μπλαουγκράνα, εντέλει υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Ντόρτμουντ. Ποιος είναι όμως ο λόγος που συμβαίνει αυτό; Πολύ απλά διότι ουδείς εξ αυτών θέλει να είναι δεύτερη λύση.

Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ είναι βασικοί και αναντικατάστατοι και ως εκ τούτου όποιος και αν ερχόταν δεν θα ήταν εφικτό να πάρει τη φανέλα... σπίτι του, όπως συμβαίνει με το... MSN (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ). Ο προπονητής Λουίς Ενρίκε (φωτ.) ευελπιστεί να βρεθεί άμεσα ποιοτική - δεύτερη - λύση για την επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ