ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι παίκτες της Ντόρτμουντ πανηγύριζαν για την Μπαρτσελόνα!

Οι παίκτες της Ντόρτμουντ πανηγύριζαν για την Μπαρτσελόνα!

Τι κι αν η Ντόρτμουντ προκρίθηκε στη φάση των "8" του Champions League; Οι παίκτες της τρελάθηκαν με την ανατροπή της Μπαρτσελόνα (VIDEO)

Μπορεί η Μπορούσια Ντόρτμουντ να έκανε το χρέος της απέναντι στην Μπενφίκα (4-0) και να πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, αλλά ο Τόμας Τούχελ αποκάλυψε ότι οι παίκτες του χάρηκαν περισσότερο τον άθλο της Μπαρτσελόνα!

Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε ότι πρόλαβε να δει μόνο το έκτο γκολ των Καταλανών, μιας και ήταν στο γραφείο του. Βέβαια, αυτό δεν ίσχυσε για τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του δικού τους αγώνα και είδαν τα τελευταία-δραματικά λεπτά του Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν-Ζερμέν (6-1).

"Όταν μπήκα στο γραφείο μου το σκορ ήταν στο 5-1 κι έμεναν ακόμα δύο λεπτά για τη λήξη. Όλοι οι παίκτες μου παρακολουθούσαν τον αγώνα μέσα σε καλή διάθεση. Όλοι είχαν το προαίσθημα ότι η Μπαρτσελόνα θα έβαζε κι άλλο γκολ. Αγαπώ την Μπαρτσελόνα, δίχως παρεξήγηση προς την Παρί και πραγματικά διαισθανόμασταν πως θα γίνει κάτι ακόμα. Πιστεύαμε ότι εμείς ήμασταν εντυπωσιακοί, αλλά αυτοί οι τύποι...

Όταν ο Ρομπέρτο σκόραρε όλοι πανηγύριζαν! Εάν κάποια ομάδα μπορούσε να επιστρέψει απ' το 4-0 και το 3-1 αυτή ήταν η Μπαρτσελόνα. Συγχαρητήρια για την εντυπωσιακή απόδοση", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ντόρτμουντ.

Guido Kirchner/dpa via AP

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ