ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα "ψηφίζουν" Βαλβέρδε

Athletic Bilbao's head manager Ernesto Valverde gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Athletic Bilbao's head manager Ernesto Valverde gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα, καθώς έχει λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τα "μπλαουγκράνα" αποδυτήρια.

Από τη μία o "RAC1" θεωρεί δεδομένη την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία της Μπαρτσελόνα από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και νυν της Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε. Από την άλλη, οι "μπλαουγκράνα" διαψεύδουν στη "Μundo Deportivo" ότι υπάρχει συμφωνία, ωστόσο παραδέχονται ότι έχουν τον "Τxingurri" ψηλά στη λίστα.

Την ώρα που οι διεργασίες για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Λουίς Ενρίκε κορυφώνονται, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ακόμη ένα αβαντάζ.

Τα "μπλαουγκράνα" αποδυτήρια έχουν δώσει θετική ψήφο στον τεχνικό της Μπιλμπάο. Όπως αναφέρει η "Marca" δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης της ομάδας της Βαρκελώνης που να έχει αντίθετη (κακή) γνώμη.

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα "ψηφίζουν" Βαλβέρδε

Όπως και να 'χει, τίποτε δεν θα ανακοινωθεί πριν από τον τελικό του Copa del Rey. Ωστόσο, οι παίκτες της ομάδας έχουν την αίσθηση - όπως μεταφέρεται στα ισπανικά ρεπορτάζ - ότι θα δουν τον Βαλβέρδε στο προπονητικό κέντρο μόλις επιστρέψουν από τις διακοπές τους.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ