ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι "μαμάδες" των παικτών της Μπαρτσελόνα θα παίξουν με τη Ρεάλ!

Barcelona's Lionel Messi, left, is congratulated by teammates after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Barcelona's Lionel Messi, left, is congratulated by teammates after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

H Mπαρτσελόνα ανακοίνωσε την αποστολή για το clasico με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης και χρησιμοποίησε τα ονόματα των μαμάδων των ποδοσφαιριστών, καθώς σε Λατινική Αμερική και Ισπανία γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας.

Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα φιλοξενεί απόψε (21:45) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Clasico. Η αλήθεια είναι πως οι δυο ομάδες θα παίξουν για το γόητρο και την ιστορία τους, μιας και ο τίτλος έχει κριθεί υπέρ των Καταλανών, ενώ οι Μαδριλένοι έχουν το μυαλό τους στον τελικό του Champions League με αντίπαλο τη Λίβερπουλ στις 26 Μαΐου στο Κίεβο.

Ενόψει του ντέρμπι όμως, η Mπαρτσελόνα ανακοίνωσε την αποστολή και χρησιμοποίησε τα ονόματα των μαμάδων των ποδοσφαιριστών. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως στη Λατινική Αμερική και στην Ισπανία είναι σήμερα η Ημέρα της Μητέρας και οι "πλαουγκράνα" είπαν να πρωτοτυπήσουν.

Έτσι, λοιπόν, στο twitter η Μπάρσα ανέβασε την αποστολή της και στη θέση των παικτών που επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπήκαν οι μητέρες τους.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ