ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι απαντήσεις Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ στην Μπαρτσελόνα

Οι απαντήσεις Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ στην Μπαρτσελόνα

Ο general manager της Μπαρτσελόνα, Πεπ Σεγούρα, υποστήριξε ότι Φιλίπε Κοουτίνιο και Ουσμάν Ντεμπελέ είναι κοντά, για να έρθει η απάντηση για στασιμότητα στις δύο υποθέσεις από τις Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ.

Λίγο μετά την ήττα στη Μαδρίτη - δεύτερη από τη Ρεάλ σε δύο ματς για το ισπανικό Super Cup - ο general manager της Μπαρτσελόνα, Πεπ Σεγούρα, προσπάθησε να διασκεδάσει την απογοήτευση που επικρατεί στους "μπλαουγκράνα" προαναγγέλλοντας χαρμόσυνα μεταγραφικά νέα.

"Είμαστε κοντά στον Κοουτίνιο και τον Ντεμπελέ", δήλωσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν εκτελεστικό στέλεχος της Μπαρτσελόνα στην κάμερα του "TV3".

Η αισιοδοξία που ήρθε από τα λόγια του Πεπ Σεγούρα, μετριάστηκε γρήγορα από τις ομάδες στις οποίες ανήκουν οι δύο μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας της Βαρκελώνης.

Όσον αφορά στον Φιλίπε Κοουτίνιο, για το μέλλον του Βραζιλιάνου τοποθετήθηκε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

"Δεν ξέρω γιατί κάποιοι άλλοι λένε αυτά που λένε. Δεν τον γνωρίζω. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Είπαμε ο,τι έπρεπε να πούμε. Δεν υπάρχουν νέα από εμένα. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό από την τελευταία φορά που μιλήσαμε", υποστήριξε εκφράζοντας κλίμα στασιμότητας ως προς το θέμα του Κοουτίνιο.

Παρόμοια αντίδραση υπήρξε κι από την Ντόρτμουντ με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα.

"Η διαπραγμάτευση με την Μπαρτσελόνα για το θέμα του Ντεμπελέ δεν έχει προοδεύσει ούτε εκατοστό", ανέφερε στη λιτή τοποθέτησή του στο "Kicker".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ