ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι αντιδράσεις των "μπλαουγκράνα" για το 4-0

Οι αντιδράσεις των "μπλαουγκράνα" για το 4-0

Ο Λουίς Ενρίκε αφού ανέλαβε την ευθύνη για τη συντριβή στο Μπιλμπάο, εξέφρασε την πίστη του για την ανατροπή. Το μήνυμα του Πικέ μέσω twitter, τι δήλωσαν Μασεράνο, Ινιέστα και Αλβες.

Η Μπιλμπάο σόκαρε την Μπαρτσελόνα την οποία και συνέτριψε με 4-0 στον πρώτο τελικό του σούπερ καπ Ισπανίας. "Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας. Ναι, έκανα ροτέισον. Παίρνω τις αποφάσεις και τις υποστηρίζω", τόνισε μετά τον αγώνα ο Λουίς Ενρίκε ο οποίος απάντησε και σε ερώτηση για το αν η Μπάρτσα πλήρωσε την προσπάθεια της Τρίτης στο ευρωπαϊκό σούπερ καπ: "Δεν πιστεύω ότι είναι η στιγμή να ψάξουμε για δικαιολογίες".

Πλέον οι Καταλανοί έχουν να ανέβουν ένα βουνό τη Δευτέρα (17/8, 23:00) στο Καμπ Νόου αν θέλουν να κάνουν το 5/5 στα τρόπαια μέσα στο έτος: "Αν κάποια ομάδα στην Ευρώπη μπορεί να το ανατρέψει, αυτή είναι η Μπάρτσα. Θέλουμε ένα γρήγορο γκολ και να δημιουργήσουμε κίνδυνο στην εστία της Αθλέτικ".

Τέλος μίλησε με τα καλύτερα και για τον αντίπαλό του: ''Ποτέ δεν έπαιξα ένα ματς εναντίον της Αθλέτικ που να ήταν εύκολο. Τους συγχαίρω για σήμερα αλλά την Δευτέρα η ατμόσφαιρα θα είναι διαφορετική"

Οι δηλώσεις των παικτών της Μπαρτσελόνα

Μασεράνο: "Μην μας δίνετε για νεκρούς. Ακόμα μπορούμε να το ανατρέψουμε και να κατακτήσουμε το τρόπαιο . Δεν έχουν τελειώσει όλα. Μένει ένα ματς στην έδρα μας. Κερδίσαμε πολλά ματς με μεγάλη διαφορά. Θα είναι ένα δύσκολο ματς γιατί ο αντίπαλος είναι δυνατός, αλλά έχουμε μια πιθανότητα στην έδρα μας".

Ινιέστα: ''Πληρώσαμε για μερικά λάθη που κάναμε. Δεν παίξαμε καλά. Θα είναι πολύ δύσκολο αλλά θα γυρίσουμε το σκορ. Δεν είναι κάτι αδύνατο.''

Ντάνιελ Αλβες: ''Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Αυτή η ομάδα δεν το βάζει ποτέ κάτω θα προσπαθήσουμε για την ανατροπή.''

Ζεράρ Πικέ (στοTwitter): "90 λεπτά στο Καμπ Νόου. Εγώ πιστεύω".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ