ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι αντιδράσεις έφεραν την... αντίδραση του Ντάνι Άλβες

Οι αντιδράσεις έφεραν την... αντίδραση του Ντάνι Άλβες
Ντάνι Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες ντύθηκε γυναίκα για να σχολιάσει τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο, η διοίκηση τον κατέκρινε και αυτός απάντησε.

Η απόφαση του Ντάνι Άλβες να φορέσει περούκα και σαν γυναίκα να σχολιάσει τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έφερε αντιδράσεις όχι μόνο στους φιλάθλους των "μπλαουγκράνα", αλλά και σε διοικητικό επίπεδο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου τόνισαν πως πολλοί παίκτες και μέλη της διοίκησης εξέφρασαν την ενόχληση τους με την επιλογή του Άλβες, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμα και για σκέψεις τιμωρίας του έμπειρου Βραζιλιάνου.

Βέβαια ο ίδιος ο Άλβες απάντησε μέσω του Instagram, τονίζοντας πως κάποιοι θέλουν μόνο να δημιουργούν εντυπώσεις.

"Η δύναμη μου είναι η δική σας αδυναμία, η ευχαρίστηση μου η δική σας πίκρα, η ζωή μου δική σας λύπη. Αν δεν μπορείτε να με αγαπήσετε, τότε αγνοήστε με γιατί μισείτε και κάνετε κακό στον εαυτό σας. Είμαι δυνατότερος απ όσο νομίζετε. Μην αφήνετε να σας καθοδηγούν με το μίσος, την απόρριψη και να σας κάνουν μαριονέτες. Το να είσαι ελεύθερος είναι το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή. Απολαύστε τη ζωή αν και για κάποιους έχω αμφιβολίες.

ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ