ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μπουσκέτς πήρε το "5" του Πουγιόλ

Ο Μπουσκέτς πήρε το "5" του Πουγιόλ

Ανακοινώθηκαν οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν. Στον Σέρχιο Μπουσκέτς το "5" του Πουγιόλ μετά από εντολή του 36χρονου ιστορικού αρχηγού των Καταλανών.

Το θρυλικό "5" της Μπαρτσελόνα το οποίο από τη σεζόν 2002/03 φορούσε ο Κάρλες Πουγιόλ, ανήκει πλέον στον Σέρχιο Μπουσκέτς. Ο ίδιος ο εμβληματικός αρχηγός των μπλαουγκράνα έδωσε ρητή εντολή να πάρει το συγκεκριμένο αριθμό ο 26χρονος αμυντικός μέσος.

"Δεν έχω καμία αμφιβολία πως το νούμερο 5 κατέληξε σε καλά χέρια. Είμαι σίγουρος ότι θα το φροντίσεις. Καλή τύχη, φίλε μου", ήταν το μήνυμα του Πουγιόλ στο twitter μετά την επίσημη ανακοίνωση της Μπάρτσα.

"Είναι τιμή για εμένα το ότι θα φορέσω τη φανέλα με τον αριθμό 5 και ακόμα μεγαλύτερη τιμή το ότι ο Κάρλες σκέφτηκε εμένα για να κληρονομήσω αυτό το νούμερο", σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Μπουσκέτς.

Θυμίζουμε ότι ο Πουγιόλ σταμάτησε φέτος το ποδόσφαιρο μετά από 15 χρόνια στην πρώτη ομάδα των μπλαουγκράνα, αποδεχόμενος την πρόταση για να γίνει βοηθός του τεχνικού διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Ο Μπούσκετς έκανε το ντεμπούτο με την Μπαρτσελόνα το 2008 φορώντας το "28", ενώ την τελευταία πενταετία αγωνιζόταν με το "16".

Ο Μπουσκέτς πήρε το "5" του Πουγιόλ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ