ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι προσβάλλει συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα!

Ο Μέσι προσβάλλει συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα!

Σε εντυπωσιακές αποκαλύψεις για τον Λιονέλ Μέσι αναφορικά με το πως έχει μιλήσει με απαξιωτικά σε συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα, προχώρησε ισπανικό μέσο. Διαβάστε το story.

Πέρα από την αδιαμφισβήτητη κλάση του εντός γηπέδου (οι τέσσερις σερί Χρυσές Μπάλες που έχει κατακτήσει τα λένε όλα...), ο Λιονέλ Μέσι διατηρούσε ανέκαθεν τη φήμη του "χρυσού αγοριού" όσον αφορά στη συμπεριφορά του και στις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του σε Μπαρτσελόνα και Εθνική Αργεντινής.

Η εικόνα όμως αυτή έρχεται να διαταραχθεί από δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "El Confidecial", η οποία αποκαλύπτει μερικές προσβλητικές εκφράσεις με τις οποίες έχει "στολίσει" συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα ο 25χρονος άσος.

Ο Μέσι προσβάλλει συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα!

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως όλα αυτά έμειναν μακριά από το φως της δημοσιότητας για μεγάλο διάστημα λόγω κάποιας μορφής "Omerta" ("Νόμος της Σιωπής") που είχε επιβληθεί στα αποδυτήρια των "μπλαουγκράνα" επί Γουαρδιόλα, με τους Άλεξ Γκριμάλντο και Ζεράρ Ντεουλοφέου να τα εκμυστηρεύονται όμως κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους με την Εθνική Ισπανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 το περασμένο καλοκαίρι.

"Τι κάνεις; Είσαι νέος, είσαι ένα τίποτα, οπότε πέρνα μου τη μπάλα, επειδή είσαι εδώ για να παίζεις για μένα", φέρεται να έχει πει ο Μέσι στον Τέγιο -σύμφωνα με την El Confidencial-, με την προσβολή αυτή να κάνει μάλιστα τον νεαρό Ισπανό άσο να ξεσπάσει σε κλάματα.

Ο Μέσι προσβάλλει συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα!

Η εφημερίδα αποκάλυψε επίσης ότι λεκτικό "θύμα" του "Pulce" έγινε και ο Αλέξις Σάντσες, με τον Αργεντίνο να λέει κάποια στιγμή στον Χιλιανό κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της Μπαρτσελόνα:

"Βλέποντας πόσο κακός είσαι, δεν μπορώ να καταλάβω πως κοστίζεις τόσο πολύ. Δεν σκοράρεις αρκετά οπότε πέρνα μου τη μπάλα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ