ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Ο Βαλβέρδε θα είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα"

Valencia's coach Ernesto Valverde gestures during his round of sixteen second leg Champions League soccer match against Paris Saint Germain, at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, March 6, 2013. (AP Photo/Christophe Ena)
Valencia's coach Ernesto Valverde gestures during his round of sixteen second leg Champions League soccer match against Paris Saint Germain, at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, March 6, 2013. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Τελειωμένη υπόθεση παρουσιάζει ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός RAC1 την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Πότε θα ανακοινωθεί και για πόσο.

Ο κύβος ερρίφθη! Όπως μετέδωσε την Δευτέρα (15/5) ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός RAC1, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι ο διάδοχος του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RAC1, που γνωρίζει όσο κανένας τα νέα των μπλαουγκράνα, ο νυν τεχνικός της Μπιλμπάο και πρώην του Ολυμπιακού, θα αναλάβει για τα επόμενα δύο χρόνια τα ηνία του συλλόγου από την Βαρκελώνη.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει μετά τον τελικό κυπέλλου με την Αλαβές (27/5), αγώνα με τον οποίο η καταλανική ομάδα ολοκληρώνει την φετινή σεζόν.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας "Sport", πριν δέκα ημέρες, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι θετικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα και περιμένει την οριστική απόφαση των διοικούντων την ομάδα σε ό,τι αφορά στο διάδοχο του Λουίς Ενρίκε.

Από ό,τι φαίνεται, η απόφαση πάρθηκε όπως μετέδωσε ο RAC1 και απομένει να δούμε αν θα δικαιωθεί με την ανακοίνωση του "γάμου" μετά τον τελικό κυπέλλου.

AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ