ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Ο Βαλβέρδε περιμένει την Μπαρτσελόνα"

Barcelona's manager Luis Enrique, left smiles beside Athletic Bilbao's manager Ernesto Valverde, during the Spanish Copa del Rey, 16 round, first leg soccer match, between FC Barcelona and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Jan.5, 2017. FC Barcelona lost the match 2-1. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's manager Luis Enrique, left smiles beside Athletic Bilbao's manager Ernesto Valverde, during the Spanish Copa del Rey, 16 round, first leg soccer match, between FC Barcelona and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Jan.5, 2017. FC Barcelona lost the match 2-1. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καταλανικής εφημερίδας "Sport", ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι θετικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα και πλέον περιμένει την οριστική απόφαση των διοικούντων την ομάδα σε ό,τι αφορά στο διάδοχο του Λουίς Ενρίκε.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να αναζητά τον διάδοχο του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφού ο Ισπανός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν, ύστερα από μία τριετία στη Βαρκελώνη. Μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είναι αυτά των Χουάν Κάρλος Ουνθουέ, Εουσέμπιο Σακριστάν, Ρόναλντ Κούμαν, Όσκαρ Γκαρθία, Πίτσι, Λοράν Μπλαν, Φρανκ ντε Μπουρ και Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού φαίνεται να έχει κερδίσει πόντους μέσα στην Μπαρτσελόνα για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Λουίς Ενρίκε, με τα ισπανικά ΜΜΕ να τον θεωρούν το απόλυτο φαβορί για να λάβει το... χρίσμα.

Αυτός που φαίνεται πως προωθεί με μεγαλύτερη θέρμη την υποψηφιότητα του "Τσινγκούρι" είναι ο τεχνικός γραμματέας του Τομέα ανάπτυξης επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα, Πεπ Σεγούρα. Άλλωστε, αμφότεροι διετέλεσαν τεχνικοί του Ολυμπιακού με τον δεύτερο να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον πρώτο - σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo - στη διοίκηση της ομάδας.

Σημερινό δημοσίευμα της " Sport" έρχεται να ενισχύσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, το πρωτοσέλιδο της Καταλανικής εφημερίδας υποστηρίζει πως ο Βαρβέρδε περιμένει την απόφαση της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια θα κοιτάξει τις υπόλοιπες προσφορές που έχει στα χέρια του. Το μόνο βέβαιο είναι πως o 53χρονος προπονητής πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στον τιμόνι της Αθλέτικ Μπιλμπάο και την επόμενη χρονιά, παρά τις προσπάθειες των διοικούντων τη βασκική ομάδα να τον πείσουν για το αντίθετο.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

"Ο Βαλβέρδε περιμένει την Μπαρτσελόνα"

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ