ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Τέγιο "πρέπει" να παίζει στη Φιορεντίνα

Fiorentina's Cristian Tello (R) in action during the Italian Serie A soccer match ACF Fiorentina vs SSC Napoli at Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, 29 February 2016.
ANSA/MAURIZIO DEGL'INNOCENTI
Fiorentina's Cristian Tello (R) in action during the Italian Serie A soccer match ACF Fiorentina vs SSC Napoli at Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, 29 February 2016. ANSA/MAURIZIO DEGL'INNOCENTI ANSA

Ο Κριστιάν Τέγιο θα υπογράψει στη Φιορεντίνα με την Μπαρτσελόνα να θέτει ως όρο την παρουσία του σε πάνω από τα μισά ματς της σεζόν, ειδάλλως οι "βιόλα" θα κληθούν να αποζημιώσουν τους "μπλαουγκράνα".

Στη Φλωρεντία βρίσκεται ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός, Κριστιάν Τέγιο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη Φιορεντίνα στην Μπαρτσελόνα, ως δανεικός από την ισπανική στην ιταλική ομάδα έναντι 500.000 ευρώ.

Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο όρος που έχουν θέσει οι "μπλαουγκράνα" στους "βιόλα". Εάν ο Κρίστιαν Τέγιο δεν αγωνιστεί στο 50% των ματς της Φιορεντίνα, τότε η ομάδα της Τοσκάνης θα καταβάλει το ποσό των 3.000.000 ευρώ ως αποζημίωση στην αντίστοιχη της Βαρκελώνης. Εάν δεν αγωνιστεί στο 60% αυτών, η αποζημίωση πέφτει στα 2.000.000 ευρώ, ενώ στην περίπτωση του 70% στο 1.000.0000 ευρώ.

Ο Κρίστιαν Τέγιο ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ και στη συνέχεια μετακόμισε στα αντίστοιχα της Μπαρτσελόνα. Ύστερα προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Πόρτο, ενώ το τελευταίο εξάμηνο της περυσινής ως δανεικός στη Φιορεντίνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ