ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας γιορτάζει τα 10 χρόνια του

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας γιορτάζει τα 10 χρόνια του

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d'Atenes) συμπληρώνει δέκα χρόνια αναγνώρισης από την FC Barcelona και το γιορτάζει με σειρά εκδηλώσεων!

To Δελτίο Τύπου του συνδέσμου αναφέρει: ''Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d'Atenes) συμπληρώνει δέκα χρόνια (2006-2016) αναγνώρισης από το FC Barcelona και γιορτάζει με σειρά εκδηλώσεων.

Ο εορτασμός ξεκίνησε από το παιχνίδι με τη Celta για την Primera Division (14/2/2016). Τα μέλη της Penya που βρέθηκαν στη Βαρκελώνη έγιναν δεκτά από τη διοίκηση του FC Βarcelona, ξεναγήθηκαν στο Camp Nou και κυρίως παραβρέθηκαν στην ανάρτηση του θυρεού της Penya έξω από τη θύρα 94 του γηπέδου, ένα δικαίωμα που απολαμβάνουν οι αναγνωρισμένοι σύνδεσμοι του FC Βarcelona ανά τον κόσμο.

Επιπρόσθετα, το Σάββατο, 16 Απριλίου, η ποδοσφαιρική ομάδα της Penya Barcelonista d’Atenes δίνει συμβολικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Αστέγων, στις εγκαταστάσεις του SOCCERINO FOOTBALL CLUB (Μπιχάκη 31-33, Αγ. Ιωάν. Ρέντης) και ώρα 17.45.

Οι εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια του Συνδέσμου κορυφώνονται την Κυριακή 17 Απριλίου, στο ξενοδοχείο TITANIA (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) και ώρα 12.00 το μεσημέρι, παρουσία αντιπροσωπείας του FC Barcelona.

Θα παρευρεθούν ο κύριος Josep Maria Barnils (επικεφαλής Koινωνικής Επιτροπής του συλλόγου) κι η κυρία Αrlet Marin Domenech (μέλος της επιτροπής, μ’ ενασχόληση τους συνδέσμους)

Θα τιμηθούν Έλληνες αθλητές που έχουν φορέσει τα χρώματα της ομάδας μας, όπως ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Μπάσκετ Μιχάλης Κακιούζης, αλλά κι ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Το «παρών» θα δώσει κι ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Χαραλαμπόπουλος, ενώ θα παραστούν άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου και του πολιτισμού.

Σας περιμένουμε, για να γιορτάσουμε τα 10 γενέθλια μας και να σηματοδοτήσουμε την αφετηρία της επόμενης δεκαετίας, πάντα στο πλευρό της αγαπημένης μας Μπάρσα''

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ