ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Σουάρες έσπασε όλα τα κοντέρ

Ο Σουάρες έσπασε όλα τα κοντέρ

Τα τέσσερα γκολ του απέναντι στην Σπόρτινγκ Χιχόν επέτρεψαν στον Λουίς Σουάρες να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Primera Division. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Λουίς Σουάρες και ρεκόρ πάνε "πακέτο". Μετά τα τέσσερα γκολ που σημείωσε απέναντι στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια μεσοβδόμαδα, στο εξωπραγματικό 8-0 της ομάδας του στο "Ριαθόρ" (είχε και τρεις ασίστ) ο Ουρουγουανός επιθετικός φιλοδώρησε με άλλα τόσα και την Σπόρτινγκ Χιχόν στο "Camp Nou" ( 6-0 το τελικό σκορ ) και είναι πλέον ο μοναδικός στην ιστορία της La Liga που έχει πετύχει 4 γκολ σε συνεχόμενους αγώνες.

Ο Σουάρες έσπασε όλα τα κοντέρ

Επιπλέον έφτασε φέτος τα 53 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (τα 34 στο πρωτάθλημα που είναι πρώτος σκόρερ με τρία περισσότερα γκολ έναντι του Κριστιάνο Ρονάλντο) που συνιστά και ρεκόρ παραγωγικότητας για τον ίδιο σε μία σεζόν, καθώς ξεπέρασε τα 49 γκολ (σε 48 ματς) που είχε στον Άγιαξ τη σεζόν 2009-2010.

"Μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχω πετύχει οκτώ γκολ μέσα σε τρεις ημέρες. Θέλω να βοηθάω την ομάδα, ήταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο αυτό με την Χιχόν", δήλωσε ο 30χρονος άσος με δηλώσεις του στο φινάλε του αγώνα, για να προσθέσει:

Ο Σουάρες έσπασε όλα τα κοντέρ

"Είναι μέσα στους στόχους μου ο τίτλος του πρώτου σκόρερ . Εάν έρθει θα είναι καλοδεχούμενος ο τίτλος αλλά προτεραιότητα για μένα είναι το πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα".

Ο Σουάρες έσπασε όλα τα κοντέρ

​​➤ Suarez - El Pistolero by footshirts

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ