ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο ρόλος-κλειδί του Σεγούρα στην Μπαρτσελόνα

Ο ρόλος-κλειδί του Σεγούρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Χοσέ Σεγούρα, μετά τη νίκη του Μπαρτομέου στις εκλογές της Μπαρτσελόνα, αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο στις "μικρές" ομάδες των Καταλανών, αναλαμβάνοντας ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Έγινε ο πρώτος Ισπανός προπονητής που κατέκτησε πρωτάθλημα μακριά από την χώρα του και ήταν με τον Ολυμπιακό την σεζόν με την περιβόητη υπόθεση Ρομάν Βάλνερ το 2008, ενώ στην Ελλάδα υπήρξε προηγουμένως βοηθός του Τάκη Λεμονή και στην ΑΕΚ του Λορένσο Σέρα Φερέρ έναν χρόνο πριν.

Το όνομά του μπορεί να μην εκτιμήθηκε πολύ στην Ελλάδα, εντούτοις στο εξωτερικό τα πράγματα είναι διαφορετικά και ειδικά στην Μπαρτσελόνα που μετά τη νίκη του Μπαρτομέου θα έχει ένα πολύ νευραλγικό και σημαντικό πόστο, ενώ θυμίζουμε πως είχε διατελέσει υπεύθυνος και στην ακαδημία της Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, θα είναι τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Νέων των "μπλαουγράνα" και θα έχει υπό την εποπτεία του την Μπαρτσελόνα Β' και τις δυο μεγαλύτερες ομάδες Νέων της Μπαρτσελόνα, με σκοπό να τις αναβαθμίσει και να τις οδηγήσει σε μονοπάτια επιτυχίας. Ο ίδιος θεωρείται εξαιρετικός στη δουλειά του και γι' αυτό αναλαμβάνει μια τέτοια θέση στην ομάδα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ