ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Πικέ έμαθε για τον Ινιέστα την παραμονή του αποκλεισμού στη Ρώμη

Spain's Gerard Pique, right, celebrates with  Andres Iniesta after scoring the opening goal during the Euro 2016 Group D soccer match between Spain and the Czech Republic at the Stadium municipal in Toulouse, France, Monday, June 13, 2016. (AP Photo/Petr David Josek)
Spain's Gerard Pique, right, celebrates with Andres Iniesta after scoring the opening goal during the Euro 2016 Group D soccer match between Spain and the Czech Republic at the Stadium municipal in Toulouse, France, Monday, June 13, 2016. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Ζεράρ Πικέ αποκάλυψε ότι έμαθε για πρώτη φορά την παραμονή του αποκλεισμού από τη Ρόμα στο "Olimpico" ότι ο Αντρές Ινιέστα επρόκειτο να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα

Το ημερολόγιο έδειχνε 9 Μαΐου. Την επομένη (10η), η Μπαρτσελόνα γνώριζε την ήττα (3-0) από τη Ρόμα στο "Olimpico" κι έμενε εκτός Champions League με οδυνηρό τρόπο. Παραμονές της κρίσιμης αναμέτρησης, ο Ζεράρ Πικέ έμαθε από τον συμπαίκτη του, Αντρές Ινιέστα, ότι επρόκειτο να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν.

"Είχαμε μια συζήτηση την 9η Μαΐου, την παραμονή της ρεβάνς με τη Ρόμα. Μου είπε: "Εάν αύριο δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο, θα το ανακοινώσω μετά το ματς". Μετά, μάθαμε όλοι τι συνέβη στη Ρώμη. Είναι δική του απόφαση και πρέπει να τη σεβαστούμε", υποστήριξε ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός.

Ωστόσο, έφθασε αυτή η ώρα που κανείς φίλος της Μπαρτσελόνα (κι όχι μόνο) δεν θα ήθελε. Οι "μπλαουγκράνα" υποδέχονται τη Ρεάλ Σοθιεδάδ στο "Camp Nou" (20/5, 21:45) για την τελευταία (38η) αγωνιστική της La Liga κι αυτό θα είναι το τελευταίο ματς του Αντρές Ινιέστα με τη φανέλα της ομάδας της Βαρκελώνης.

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ