ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Ντεμπελέ σε αναπηρικό καροτσάκι

Ο Ντεμπελέ σε αναπηρικό καροτσάκι

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με επιτυχία λόγω του σοβαρού τραυματισμού στον μηρό, ωστόσο τις πρώτες στιγμές τις πέρασε σε αναπηρικό καροτσάκι (video).

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν στην Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ, υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση από τον εξειδικευμένο γιατρό Σακάρι Οράβα στη Φινλανδία και βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης.

Το πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο αποδείχθηκε μεγάλο και δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2017, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Αυτό μαρτυρά και οι πρώτες εικόνες μετά από τη χειρουργική επέμβαση, τις οποίες έφερε στη δημοσιότητα η ίδια η Μπαρτσελόνα, με τον 20χρονο Γάλλο να βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο διεθνής εξτρέμ σηκώθηκε με τη βοήθεια των δικών του ανθρώπων για να μπει στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στο σπίτι και όταν κάθισε στη θέση του συνοδηγού, άρχισε να βλέπει από το κινητό του τις εικόνες των συμπαικτών του να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο του "Καμπ Νόου" για το παιχνίδι με την Έιμπαρ την Τρίτη, φορώντας μπλούζες "κουράγιο Ουσμάν".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ