ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Ο Ντάνι Άλβες παρακαλούσε για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα"

"Ο Ντάνι Άλβες παρακαλούσε για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα"
LAPRESSE

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", ο Ντάνι Άλβες αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τους "μπλαουγκράνα" να εμφανίζονται αρνητικοί σε ενδεχόμενη επιστροφή.

Ο Ντάνι Άλβες παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο "ABC" και καταφέρθηκε εναντίον των διοικούντων την Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας πως δεν τον σεβάστηκαν ως ποδοσφαιριστή.

Παρ' όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου μπακ που προκάλεσαν αντιδράσεις στη Βαρκελώνη, έρχεται ένα δημοσίευμα της " Mundo Deportivo" να ανατρέψει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καταλανικής εφημερίδας, ο Ντάνι Άλβες αυτοπροτάθηκε στους Καταλανούς κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τους διοικούντες την "Μπάρτσα" να εμφανίζονται αρνητικοί σε ενδεχόμενη επιστροφή.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 34χρονος αμυντικός δεν έμεινε ευχαριστημένος απ' τις συνθήκες στο Τορίνο, καθώς το κλίμα είναι εντελώς διαφορετικό απ' αυτό της Βαρκελώνης. Παράλληλα, ο Άλβες αντιμετώπισε δυσκολίες επικοινωνίας με τους συμπαίκτες του, ενώ θεώρησε πως δεν ταιριάζει στο αγωνιστικό στυλ των "μπιανκονέρι".

Όμως, παρά την προσπάθεια να επιστρέψει στο "Καμπ Νόου", η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" τού διεμήνυσε πως δεν ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο ρόστερ, αφού ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει απ' την ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως είχε οψιόν επέκτασης γι' ακόμα ένα χρόνο.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος μπακ τραυματίστηκε σοβαρά στις 27 Νοεμβρίου στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Τζένοα και επέστρεψε στη δράση στις 5 Φεβρουαρίου, αγωνιζόμενος στο τελευταίο δεκάλεπτο του ντέρμπι με την Ίντερ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ