ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Ο Νεϊμάρ θέλει να παίξει κόντρα στη Σαπεκοένσε"

Barcelona's Neymar, left, and Real Madrid's Raphael Varane, right, go for the ball during the first half of an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 29, 2017, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Barcelona's Neymar, left, and Real Madrid's Raphael Varane, right, go for the ball during the first half of an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 29, 2017, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP

Σύμφωνα με tweets του Ισπανού δημοσιογράφου, Αλφρέδο Μαρτίνεθ, ο Νεϊμάρ εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο φιλικό της Μπαρτσελόνα με τη Σαπεκοένσε προτού αποχωρήσει για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει στην τελική ευθεία, αφού ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (02/08) στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα με σκοπό να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με tweets του Ισπανού δημοσιογράφου, Αλφρέδο Μαρτίνεθ ο 25χρονος επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο φιλικό των "μπλαουγκράνα" με τη Σαπεκοένσε προτού αποχωρήσει για χάρη της γαλλικής ομάδας.

Ο αγώνας με τη βραζιλιάνικη ομάδα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου στο "Καμπ Νόου" στο πλαίσιο του τουρνουά "Joan Gamper".

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα γίνει δεκτό το αίτημά του, αφού είναι πιθανό να υπάρξουν αντιδράσεις απ' την πλευρά των φιλάθλων λόγω των χειρισμών του στο θέμα της μεταγραφής.

Δείτε τα tweets:

Photo Credits: AP Photo/Lynne Sladky

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ