ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι ζητούσε την αποβολή του Κριστιάνο!

FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina, right, and Real Madrid's Cristiano Ronaldo from Portugal gesture during their Spanish Supercup first leg soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 23, 2012. (AP Photo/Andres Kudacki)
FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina, right, and Real Madrid's Cristiano Ronaldo from Portugal gesture during their Spanish Supercup first leg soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 23, 2012. (AP Photo/Andres Kudacki) AP/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι προσπάθησε να πείσει τον διαιτητή στο τελευταίο Clasico πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπρεπε να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για χτύπημα στον Μαστσεράνο. Δείτε σε video το διάλογό τους.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να σκοράρει στη νίκη της Μπαρτσελόνα με 2- επί της Ρεάλ Μαδρίτης που την έφερε στο +4 από τους Μαδριλένους στη μάχη του τίτλου, ωστόσο κατάφερε να βάλει το λιθαράκι του στην επιτυχία των Καταλανών βγάζοντας την ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του.

Πέρα ωστόσο από αυτή τη φάση, υπάρχει μία ακόμα στην οποία ο τηλεοπτικός φακός εστίασε πάνω στον Αργεντίνο σούπερ σταρ και αυτή δεν είχε να κάνει με κάποια ευκαιρία των γηπεδούχων αλλά με τον... Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως φαίνεται σε video που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Μέσι ήταν νευριασμένος με το χτύπημα που δέχτηκε εκτός φάσης ο Μαστσεράνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο δεύτερο μέρος και ζήτησε από τον διαιτητή να αποβάλλει τον Πορτογάλο καθώς είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα

"Είδες τι συνέβη. Ναι, είδες. Είδες τι συνέβη", φέρεται να είπε ο Μέσι στον άρχοντα της αναμέτρησης, για να πάρει την εξής απάντηση:

"Πολύ λίγο, σου λέω την αλήθεια. Κοιτούσα αλλά είδα πολύ λίγο. Ίσως να ήταν κίτρινη κάρτα αν κρίνω από τις αντιδράσεις του Μαστσεράνο αλλά δεν ξέρω, ίσως και να κάνω λάθος".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ