ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Ο Μέσι ζήτησε από τον Γκριεζμάν να πάει στην Μπαρτσελόνα"

FC Barcelona's Leo Messi, left, duels for the ball with Atletico de Madrid Antoine Griezmann during a Spanish Copa del Rey semifinal first round soccer match between Atletico de Madrid and FC Barcelona at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 1, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
FC Barcelona's Leo Messi, left, duels for the ball with Atletico de Madrid Antoine Griezmann during a Spanish Copa del Rey semifinal first round soccer match between Atletico de Madrid and FC Barcelona at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 1, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS", ο Λιονέλ Μέσι επικοινώνησε προσωπικά με τον Αντουάν Γκριεζμάν και του ζήτησε να αποδεχθεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα.

Το μέλλον του Αντουάν Γκριεζμάν αποτελεί ένα απ' τα σημαντικότερα θέμα συζήτησης στην Ισπανία. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός οδήγησε την Ατλέτικο στην κατάκτηση του Europa League κι όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Παρά τις προσπάθειες των διοικούντων την Ατλέτικο να τον πείσουν να παραμείνει στην ομάδα γι' ακόμη μία σεζόν, ο 24χρονος σούπερ σταρ εμφανίζεται αρνητικός, καθώς θεωρεί πως είναι η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του φαντάζει η Μπαρτσελόνα, η οποία είναι διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα ύψους 100.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Γκριεζμάν να τείνει προς τους "μπλαουγκράνα" έπαιξε ένα τηλεφώνημα του Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " AS", ο Αργεντινός σούπερ σταρ επικοινώνησε προσωπικά με τον Γκριεζμάν και του ζήτησε να αποδεχθεί την πρόταση των "μπλαουγκράνα". Μία κίνηση που εντυπωσίασε τον Γάλλο επιθετικό και τον έπεισε να αφήσει στην άκρη τις δεύτερες σκέψεις που έκανε για το μέλλον του.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ