ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι βράβευσε τον φωτογράφο με το "κλικ του αιώνα"

Barcelona's Lionel Messi stands during the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Μέσι AP

Ο Μεξικανός, Σαντιάγκο Γκαρσές, που απαθανάτισε τον Λιονέλ Μέσι μετά το θρυλικό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Παρί, βραβεύτηκε από τον Αργεντινό σταρ για τη "φωτογραφία του αιώνα". (PHOTOS).

Τον γύρο του κόσμου έκανε η μεγάλη φωτογραφία του Σαντιάγκο Γκαρσές, ο οποίος απαθανάτισε τον Λιονέλ Μέσι μπροστά στο κοινό του "Camp Nou", λίγο μετά το θρυλικό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, κατά το οποίο με το 6-1 οι Καταλανοί απέκλεισαν τους Γάλλους από τα προημιτελικά του Champions League.

Η εικόνα που τράβηξε ο Μεξικανός χαρακτήρισε ως "φωτογραφία του αιώνα". Συγκέντρωσε εκατομμύρια likes και κοινοποιήσεις στα social media. Ο Λιονέλ Μέσι ενθουσιάστηκε φυσικά και ο ίδιος, με αποτέλεσμα να βραβεύσει με τον τρόπο του τον Λατινοαμερικανό.

Οι δυο τους συναντήθηκαν και ο σταρ της Μπάρτσα έβαλε την υπογραφή του σε κάδρο, μέσα στο οποίο υπάρχει η ιστορική φωτογραφία. Υπενθυμίζεται ότι ο Σαντιάγκο Γκαρσές μίλησε στο Sport24.gr και στον Βασίλη Τεμπέλη για την τακτική που ακολούθησε προκειμένου να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

"Καθόμουν κοντά στην εστία. Ήμουν περίπου ανάμεσα στο κόρνερ και το τέρμα. Αυτή ήταν η θέση μου. Όταν μπήκε το γκολ, δεν ήξερα ποιος το έβαλε. Είδα όλο τον κόσμο να τρέχει, τον Σέρτζι Ρομπέρτο να τρέχει και τον Μέσι να πηγαίνει προς τον κόσμο. Παραδόξως, εκείνη τη στιγμή όλος ο κόσμος παρακολουθούσε τον Σέρτζι Ρομπέρτο.

Όταν είδα τον Μέσι, έτρεξα γύρω στα 20 μέτρα για να βρεθώ στο κέντρο μπροστά του. Ήταν δύσκολο, γιατί με έσπρωξαν πολλοί οπαδοί που ήθελαν να τον αγκαλιάσουν. Η τύχη ήταν ότι βρέθηκα εκεί. Το γεγονός ότι έτρεξα να πάρω την καλύτερη θέση δεν ήταν τύχη. Όλες οι φωτογραφίες θέλουν τύχη. Αλλά η τύχη δεν έρχεται, η τύχη διεκδικείται" είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μεξικανός.

Leo firma una copia de su foto para mi. @leomessi @fcbarcelona

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Santiago Garcés (@snapkiller) στις

Lluc, Santi, Leo y yo con "La foto" @leomessi @fcbarcelona #lafotodemessi #lafotodesantigarces

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Santiago Garcés (@snapkiller) στις

Posando para la foto, con la foto. @leomessi @fcbarcelona #lafotodemessi #lafotodesantigarces #messi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Santiago Garcés (@snapkiller) στις

(AP Photo/Emilio Morenatti)

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ