ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι συνάντησε το ίνδαλμα του

Ο Μέσι συνάντησε το ίνδαλμα του

Ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Λιονέλ Μέσι στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα, μιας και συνάντησε αθλητή, τον οποίο θεωρεί πρότυπο, λόγω των δυσκολιών που έχει περάσει στην καριέρα του (VIDEO).

Τι κι αν ο Λιονέλ Μέσι χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη; Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ίδιος δεν έχει ινδάλματα και αθλητές που θαυμάζει και θέλει να συναντήσει από κοντά.

Δηλαδή, ό,τι συμβαίνει με εκείνον κι αρκετά νέα παιδιά που στο πρόσωπό του βλέπουν πρότυπο, στο οποίο θέλουν να μοιάσουν όταν μεγαλώσουν.

Την περασμένη βδομάδα, σε προπόνηση της Μπαρτσελόνα, ο Αργεντινός σούπερσταρ βρέθηκε μπροστά σε ευχάριστη έκπληξη, μιας κι ο ιστιοπλόος, Σαντιάγκο Λάνγκε, επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο των "μπλαουγκράνα" και συζήτησε με τον συμπατριώτη του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σαντιάγκο έχει λάβει μέρος σε έξι Ολυμπιακούς Αγώνες και το καλοκαίρι του 2016 στο Ρίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, επιστρέφοντας στη δράση, ύστερα από κερδισμένη μάχη με τον καρκίνο.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο ο Μέσι ήταν αρκετά φορτισμένος απ' αυτή τη συνάντηση, ενώ εκτός από φωτογραφίες ζήτησε και αυτόγραφο απ' τον 55χρονο ιστιοπλόο.

"Ήθελα να συναντήσω τον Μέσι και τον Μαστσεράνο. Ήταν συναρπαστικό! Μου αρέσει πολύ η απλότητα αυτών των ανθρώπων. Ζούσα στη Βαρκελώνη όταν σπούδαζα στο Πανεπιστήμιο. Υποστηρίζω την Μπαρτσελόνα απ' την εποχή του Γιόχαν Κρόιφ. Είμαι παθιασμένος με το σχεδιασμό και την αθλητική κουλτούρα αυτού του κλαμπ", ήταν τα λόγια του Σαντιάγκο Λάνγκε στο κανάλι του συλλόγου.

"Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη κ. Σαντιάγκο Λάνγκε. Είστε μαχητής και αληθινός πρωταθλητής", ήταν το μήνυμα του Μαστσεράνο στο Instagram.





Gracias por visitarnos Santi Lange. Sos un luchador y un verdadero campeón.

A post shared by Javier Mascherano (@mascherano14) on

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ