ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι "οδηγεί" και οι υπόλοιποι ακολουθούν

Ο Μέσι "οδηγεί" και οι υπόλοιποι ακολουθούν

Ακόμη μια πρωτιά για τον Λιονέλ Μέσι τη φετινή χρονιά. Για την ακρίβεια, είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα τέρματα στην Ευρώπη. Διαβάστε ποιοι τον "κυνηγούν" στη συγκεκριμένη λίστα.

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του τη φετινή σεζόν. Για την ακρίβεια, βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Ευρώπης για το 2016 και δίνει μάχη να διατηρηθεί εκεί μέχρι το τέλος.

Μέχρι σήμερα ο Αργεντινός έχει σκοράρει 51 γκολ, εκ των οποίων τα 44 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Τα υπόλοιπα επτά τα σημείωσε με τα χρώματα της Αργεντινής. Μάλιστα, η κυριαρχία της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται και στη δεύτερη θέση. Εκεί βρίσκεται ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος έχει βρει δίχτυα 47 φορές (τρία γκολ με την Ουρουγουάη).

Ο Μέσι "οδηγεί" και οι υπόλοιποι ακολουθούν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέχει τρία τέρματα απ' τον επιθετικό των "μπλαουγκράνα", μιας κι έχει σημειώσει 44 γκολ. Τα 11 τα έχει βάλει, φορώντας τη φανέλα της χώρας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος έχει σκοράρει τα περισσότερα τέρματα με τη φανέλα εθνικής ομάδας, από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή της λίστας.

Ο Μέσι "οδηγεί" και οι υπόλοιποι ακολουθούν

Στην τέταρτη θέση ισοβαθμούν Γκονσάλο Ιγουαΐν και Αντουάν Γκριεζμάν με 35 τέρματα. Η διαφορά τους εντοπίζεται στα γκολ με τις εθνικές ομάδες. Ο Γάλλος έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο επιπλέον φορές (8-6). Βέβαια, ο Γκριεζμάν πέτυχε τα έξι απ' τα οκτώ στο Euro 2016 κι ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Ο Μέσι "οδηγεί" και οι υπόλοιποι ακολουθούν

Οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Σέρχιο Αγκουέρο συμπληρώνουν την οκτάδα με 34, 33 και 30 γκολ αντίστοιχα. Άξιο αναφοράς είναι πως ο Σουηδός επιθετικός δεν έχει πανηγυρίσει -μέσα στο 2016- με τη φανέλα της χώρας του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ