ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι έκανε... Μπόατενγκ τον Ουμτιτί

Ο Μέσι έκανε... Μπόατενγκ τον Ουμτιτί

Στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι χάζεψε σε μια φάση τον Ουμτιτί και τον πέταξε φαρδύ πλατύ στο χορτάρι, θυμίζοντας όσα έκανε πέρυσι στον Μπόατενγκ της Μπάγερν Μονάχου ο Αργεντινός αρτίστας (VIDEOS).

Όταν τον περασμένο Νοέμβριο ζητήθηκε από τον Σάμουελ Ουμτιτί να μιλήσει για το πώς είναι ο Μέσι στις προπονήσεις, η απάντησή του ήταν ενδεικτική των όσων αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συμπαίκτες που καλούνται να τον μαρκάρουν και να τον αναχαιτίσουν.

"Χειρίζεται την μπάλα με μεγάλη ευκολία. Το ταλέντο του είναι έμφυτο, αλλά παρόλα αυτά δουλεύει σκληρά. Στις προπονήσεις κάνει πράγματα τα οποία είναι πέρα από το φυσιολογικό. Κάποιες φορές μας περνά σαν να είμαστε απλά κώνοι. Ακόμα και εμένα" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουμτιτί και ήρθε η ανοιχτή προπόνηση των Καταλανών για να αποδείξει του λόγου το αληθές.

Σε μια φάση στο διπλό, ο Μέσι έγινε κάτοχος της μπάλας και κατάφερε να πετάξει φαρδύ πλατύ τον Γάλλο στο χορτάρι, ο οποίος έχασε την ισορροπία του στην προσπάθειά του να τον ανακόψει. Με λίγα λόγια, θύμισε τον Μπόατενγκ και τα όσα πέρασε από τον Μέσι στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν Μονάχου πέρυσι για τα ημιτελικά του Champions League στο "Καμπ Νόου".

Αξίζει να πούμε πως περίπου 10.400 φίλοι της Μπαρτσελόνα παρακολούθησαν την - παραδοσιακά - ανοικτή για το κοινό προπόνηση των "μπλαουγκράνα" για το νέο έτος στο Mini Estadi και όλοι θαύμασαν την έμπνευση του Μέσι...


Umtiti tombe après un dribble de Messi από evidenceprod
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ